Basında Yunanistan galibiyeti

Abone ol

Farklı Yunanistan maçı galibiyeti basında coşkuyla karşılandı. En çarpıcı başlık ise Fotospor'dan geldi: Sus ve diz çök

SABAH: ATATÜRK'ÜN ASLANLARI

Atina'da İstiklal Marşımız ıslıklandı, Atatürk'e hakaret içeren pankart açıldı. Tüm bunlara en iyi yanıtı millilerimiz verdi. Yunanistan'a dört atıp son 6 yılın en acı yenilgisini yaşattılar.

FOTOSPOR: SUS VE DİZ ÇÖK

Mustafa Kemal'in çocuklarından Yunan'a sevgiler

FOTOMAÇ: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

İmparator Fatih Terim önderliğindeki 'Altın Çocuklarımız!' son Avrupa Şampiyonu Yunanistan'ı Karaiskakis Stadı'nda hezimete uğrattı, darmadağın etti! PARDON KOMŞİ ABARTTIK BiRAZ!

TAKVİM: DENİZE DÖKTÜK

70 milyon yürek evdeydi... Atina'da seyircimiz yoktu, sakatımız çoktu... Erkenden gol yedik... Tıpkı 15 Mayıs 1919'da olduğu gibi kahrolduk. İlk kurşunu Hasan Tahsin gibi Tuncay Şanlı sıktı... Gerisi geldi. Gökhan Ünal, Tümer Metin ve Gökdeniz Karadeniz'in golleri ile 9 Eylül 1923'te olduğu gibi Yunan'ı, yani son Avrupa Şampiyonu'nu denize döktük... Bugün Osmanlı'dan bağımsızlığını kazanmanın bayramını kutlayacak olan Komşu'nun çifte sevinç hevesi, bu hezimetle kursağında kaldı...

HÜRRİYET: ATİNA FATİHLERİ

Ne sakatlıklar, ne de Yunan fanatiklerin rezaletleri Fatih'in aslanlarını durdurabildi. Müthiş oynayan millilerimiz, Tuncay, G.Ünal, Tümer ve Gökdeniz'in harika golleriyle 3 altın puana uzandı. Bosna da Norveç'i 2-1 yenince sevincimiz bir kat daha arttı.

MİLLİYET: ATİNA'DA ÇİFTETELLİ

Ay-yıldızlı ekibimiz, son Avrupa Şampiyonu Yunanistan karşısında Kyriakos'un golüyle sarsıldı ancak yıkılmadı. Tuncay Şanlı ile eşitliği sağladı. İkinci yarıda Gökhan Ünal, Tümer ve Gökdeniz ile tarihi farkı yakaladı. 2008 yolunda önemli bir avantaj sağladı

AKŞAM: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yunanistan'ı evinde eze eze yendik. Komşu'ya ulusal kurtuluş günü arefesinde bayram değil yas yaşattık. A Milli Takımımız, maçın hemen başında kalesinde gördüğü golle sarsıldı. Ancak çok geçmeden şovumuz başladı. Önce Tuncay, ardından da Gökhan Ünal, Tümer ve Gökdeniz Atina'da Ay-Yıldız'ı dalgalandırdı.

ZAMAN: MİLLİLERİMİZ, ATİNA'DA TARİH YAZDI

A Milli futbol Takımımız, unutulmayacak bir zafere imza attı. İyi defans yapan, az gol yiyen, çetin ceviz Yunanistan'ı deplasmanda futbola ve gole boğduk. Yedekler asları aratmadı. Tuncay, Gökhan, Tümer ve Gökdeniz komşunun filelerini sarstı. Öfkeli Yunan seyircisi maçın bitiminde futbolcularımızı alkışladı.

Günün Önemli Haberleri