Başbakanı gören var mı?

Abone ol

Dünden beri Ankara'da herkes Erdoğan'ı arıyor. İki ihtimal var... Ama her ikisi de hala net değil.

İNTERNETHABER-ÖZEL
ZÜBEYİR KINDIRA

ANKARA/
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Katar dönüşünde kayıplara karıştı. İki günlük programını boşalttı ve sabahtan beri onu gören yok. İki iddia var; Birincisi evinden hiç çıkmadığı, ikincisi ise Ankara dışında olduğu.

Medya hala Erdoğan'ın nerede olduğunu kesinleştirebilmiş değil. Başbakanlık muhabirleri harıl harıl Erdoğan'ı arıyor. Sürpriz program hakkında kimsenin bilgisi yok.

KAPLICA'DA DENİLDİ AMA...

Sürpriz bir şekilde ortadan kaybolan Başbakan'ın, Eskişehir'in Mihalgazi ilçesine bağlı Sakarılıca beldesindeki kaplıcalara gittiği öne sürüldü. Medyaya da bu haber yansıdı. 

Ancak belde halkı Erdoğan'ı hiç görmemişti. Kısa sürede Erdoğan'ın Eskişehir'de olmadığı ortaya çıktı.

ABANT'A MI GİTTİ?

Bu kez gözler Abant'a çevrildi. AK Parti için bilindiği gibi Abant'ın ayrı bir önemi var.

Abant Köşk'ün 20 Nisan'a kadar Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün toplantısı olduğu gerekçesiyle kapatılması, köşkün kapısının önünde iki korumanın olması, korumaların köşke kimseyi yaklaştırmaması Başbakan'ın burada olabileceği yönündeki kuşkuları artırdı.
Ama orada olup olmadığı da bir türlü netleştirilemedi.

EVİNDEN HİÇ ÇIKMADI MI?

Peki Başbakan Erdoğan nerede? Kimse kesin olarak bir şey bilmiyor. Son dedikodu Erdoğan'ın evinde olduğu yönünde. Yani iddiaya göre Erdoğan Keçiören'deki evinden hiç çıkmamış...

Bir takım kaynaklar ise Erdoğan'ın kesinlikle Ankara'da olmadığını, kent dışında olduğunu öne sürüyor. İddiaya göre de haftasonuna kadar Ankara'ya dönmeyecek.

Erdoğan hem dinlenecek hem de Anayasa değişikliği ve partisinin yol haritası üzerinde çalışacağı söyleniyor. Erdoğan'a Katar dönüşünde yakın kurmaylarının AK Parti'nin kapatılmasına karşı hazırlanan 100 sayfalık savunmayı ilettiği öğrenildi. Erdoğan bu savunmayı da inceleyecek.

Günün Önemli Haberleri