Baş ağrısıyla gelen ölüm

Abone ol

Bir yıldır başı ağrıyan 12 yaşındaki kız, fenalaştığı evinde öldü.

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde sürekli başının ağrıdığını söyleyen ilköğretim öğrencisi 12 yaşındaki Havvanur Çakır, dün fenalaştığı evinde öldü. Talihsiz öğrencinin cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Orhangazi İlçesi'nin Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan Mülkiye ve Murat Çakır çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan Havvanur, bir yıldır baş ağrısından yakınıyordu. Sorunun geçen eğitim yılında sınıf öğretmenine ve arkadaşlarına da anlatan Havvanur, doktorların verdiği ilaca rağmen ağrılarından kurtulamadı. İddiaya göre dün yine başı ağrıyan Havvanur, evde yanlız kaldığı sırada fenalaşıp yaşamını yitirdi. Talihsiz Havvanur’un cesedi, eve gelen kardeşi tarafından bulundu. Acı haberi duyunca sinir krizi geçiren Mülkiye ve Murat Çakır çiftini yakınları güçlükle sakinleştirdi. Havvanur'un cenaze,i cumhuriyet savcısının talimatıyla kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kurtuluş İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi olan Havvanur Çakır’ın cenazesi, bugün Hürriyet Camii’nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Günün Önemli Haberleri