Bakırköylülere özel indirim

Abone ol

Bakkart sahibi 70 binden fazla Bakırköylü'ye, Alman ve Vatan Hastaneleri'nde özel indirim

Bakkart sahibi 70 binden fazla Bakırköylü, artık Universal Hospitals Group bünyesinde Türkiye"nin dört bir yanına dağılmış 80"den fazla hastane ve sağlık kuruluşundan özel indirimlerle hizmet alabilecek.

Alman ve Vatan Hastaneleri"nde 70 bin Bakırköylüye özel indirim

Alman ve Vatan Hastaneleri"ni bünyesinde barındıran Universal Hospitals Group (UHG), Bakırköylüler"e Bakırköylü olmanın ayrıcalığını yaşatacak bir sağlık hizmetine imza attı. Yunus Emre Kültür Merkezi"nde dün yapılan törende, Universal Hospitals Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu adına Alman Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Erol Düren ile Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, indirimli sağlık hizmetiyle ilgili anlaşmayı imzaladılar.

Bakkart sahibi 70 binin üzerinde Bakırköylü, UHG bünyesindeki Türkiye"nin en köklü sağlık kuruluşları olan Alman Hastanesi"nden yüzde 15, Vatan Hastaneleri"nden yüzde 20 indirim ayrıcalığıyla bütün sağlık hizmetinden yararlanabilecek. Bakırköylülerin, 1200 uzman hekim ve yaklaşık 8 bin çalışanıyla Türkiye"nin dört bir yanına ulaştırdığı çağdaş, kaliteli sağlık hizmeti anlayışıyla öncü rolünü üstlenmiş UHG çatısı altındaki hastane ve sağlık kuruluşlarına, sadece "Bakkart"larıyla başvurmaları yeterli olacak.

Bakkart sahibi ilçe halkının sağlık hizmeti alacağı hastane ve sağlık kuruluşları önümüzdeki yıllarda daha da artacak. UHG, 2007 yılı sonuna kadar açacağı 25 hastaneyle, Türkiye"yi doğudan batıya kuzeyden güneye adeta sağlık ağıyla donatacak. Bakkartlılar, bu yıl içinde açılacak ve Türkiye"nin en büyük hastanesi Alman Hastanesi Çamlıca"nın çağdaş hizmetlerinden de yararlanmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Günün Önemli Haberleri