Bakırköy'de okullar pırıl pırıl

Abone ol

Bakırköy Belediyesi'nin de katkılarıyla Bakırköy’deki 44 devlet okulu yeni eğitim-öğretim yılı öncesi pırıl pırıl oldu.

Bakırköy’deki 44 devlet okulu yeni eğitim-öğretim yılı öncesi pırıl pırıl oldu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, devlet okullarına her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi.

Okulların tatil olmasıyla beraber okul yönetimlerinden gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Bakırköy ilçesi gerek Anadolu liselerine gerekse üniversite giriş sınavlarında oldukça başarılı bir ilçemiz. Biz de belediye olarak kendilerine her türlü desteği veriyoruz. Okulların kapanmasıyla beraber okul yönetimlerinden gelen talepleri karşılamaya çalıştık. Bu talepler boya-badana ihtiyacı,  anaokulu için çocuk oyun grupları, renkli  asfalt, spor sahalarının bakımı, bahçe düzenlemesi şeklinde sıralanabilir. Fen İşleri Müdürlüğümüz gelen tüm talepleri yerine getirmeye çalıştı.Ayrıca 2004 yılında Bakırköy’deki 44 devlet okulumuza koyduğumuz su arıtma cihazlarının da bakım-onarımını yaptık. Ekonomik ömrünü tamamlayan su arıtma cihazlarını yenileriyle değiştirdik. Öğrencilerimiz pırıl pırıl okullarda yeni eğitim-öğretim yılına girecekler.”dedi.

Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi resmi bayramlarda öğrencilerin ve öğretmenlerin tören kıyafetlerini daha önceki yıllarda olduğu gibi belediye olarak kendilerinin temin edeceğini de sözlerine ekledi.

Günün Önemli Haberleri