Bakan’a nazar boncuğu hediye etti

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Trakya gezisi kapsamında gittiği Kırklareli’nde esnaf ziyaretin...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Trakya gezisi kapsamında gittiği Kırklareli’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında bir esnaf Bakan Yazıcı’ya, "Aman Bakanım size nazar değmesin" diyerek nazar boncuğu hediye etti.
Bakanlar, Kırklareli’ndeki toplantılarının ardından Kırklareli Cumhuriyet Meydanı esnaflarını ziyaret ederek esnafın Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Esnafla tek tek görüşen Bakan Hayati Yazıcı, bir kuyumcuya girerek dükkan sahibi Arif Öncü ile görüştü. Ziyaret sırasında Öncü, Bakan Yazıcı’ya “Aman Bakanım size nazar değmesin, şu nazar boncuğunu ceketinize asalım” diyerek Bakan Yazıcı’ya nazar boncuğu hediye etti.

BAKANDAN MUHABİRE KÖFTE
Esnaf ziyaretleri kapsamında köfteciye giren Bakan Müezzinoğlu ve Yazıcı işletme sahibiyle görüştü. Köftecide meşhur Kırklareli köftesinin tadına bakan Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, İHA Kırklareli Muhabirine köfte ikram etti. İHA muhabirini zayıf gördüğünü söyleyen Yazıcı, ekmeğin arasına sıkıştırdığı köfteyi muhabire verdi.
Köfteciden ayrılan Bakanlar, ardından bir gözlükçüyü ziyaret etti. Bakan Yazıcı burada gözlüğünü tamir ettirdi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri