Babası için erken doğdu

Abone ol

Kanser olan kocasının birkaç gün içinde öleceğini öğrenen kadın, iki hafta sonra dünyaya gelecek bebeğini sezaryanla doğurdu

Doktorlar kanser olan kocasının birkaç gün içinde öleceğini söyleyince,anne bebeğini sezaryanla doğurarak, baba ile kızı buluşturdu. Bebek doğduktan 5 gün sonra baba dünyaya gözlerini yumdu.

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Diana ve Mark Aulger çifti, aldıkları iki haber nedeniyle çok mutluydular. İki çocukları olan Diana Aulger üçüncü bebeğine hamileydi. Mide kanserine yakalanan 52 yaşındaki Mark Aulger'in de kemoterapi tedavisi olumlu sonuç vermiş ve bu amansız hastalıktan tamamen kurtulmuştu.Ancak bebeğin doğumuna haftalar kala aile beklenmedik bir haberle yıkıldı. Mark Aulger'in kemoterapi tedavisi mide kanserinini önlemişti ama 6 ay süren kemoterapi tedavisi ciğerlerde geri dönüşü olmayan hasar yaratmıştı. Doktorlar ciğerlerde oluşan yaraların tedavisinin mümkün olmayacağını belirterek, Mark Aulger'e ömür biçti. Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Mark Aulger birkaç hafta içinde hayatını kaybedecekti.

SEZARYANLA DOĞUM
Eşinin kısa bir zaman içinde yaşamını yitireceği haberiyle sarsılan Diana Aulger doğum doktoruyla görüştükten sonra inanılmaz bir karar aldı. Ölmeden önce kocasının yeni doğacak kızıyla buluşmasını sağlayacaktı. Diana Aulger'in normal doğumuna iki hafta vardı. Ancak o aldığı kararla bebeği sezaryanla iki hafta önce dünyaya getirdi.

Günün Önemli Haberleri