Baba katil evladını teslim etti

Abone ol

Travesti sevgilisiyle kavga eden genç bıçağa sarıldı. Polis zanlıyı ararken devreye babası girdi.

Bir süre önce ameliyatla cinsiyet değiştiren Dilan Pirinç, sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs tarafından Beyoğlu'nda bıçaklanarak öldürüldü.

Pirinç'in katil zanlısı, olaydan hemen sonra babası tarafından polise teslim edildi.

Olay saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kazancı Yokuşu Köşe Palas Apartmanı 4. katında yaşayan Dilan Pirinç(28), evine gelen arkadaşı B.C.K(20) ile tartıştı. Kavga eden şahısların sesinden rahatsız olan apartman sakinleri polisi arayarak ihbarda bulundu.

Bir süre sonra olay yerine gelen polis, Pirinç'in kanlar içinde yerde yattığını gördü. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Pirinç'in öldüğünü tespit etti. Polis olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesini alırken, katil zanlısı B.C.K'nin babası İ.K. oğlunu Alibeyköy Polis Merkezi'ne teslim etti. Zanlının babası ve zanlı cinayetle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Bu arada polis olay yerinde inceleme yaparken Pirinç'in arkadaşları olayın gerçekleştiği adrese geldi. Cinayetle ilgili açıklama yaparak, travestilere yönelik saldırıları kınayan şahıslar, failin yakalanmasına sevindiklerini açıkladı. Pirinç'in öldürüldüğünü duyan bazı arkadaşları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Pirinç'in cesedi yapılan incelemelerden sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Günün Önemli Haberleri