Ayşegül Doğan kimdir makyajsız tanınmayacak halde

Abone ol

Ayşegül Doğan İşte Benim Stilim yarışmasının ilk sezon yarışmacılarından. Peki Ayşenur Doğan kimdir İşte Benim Stilim All Star birincisi olabilir mi?

İşte Benim Stilim All Star finaline kalan isimlerden Ayşegül Melisa Doğan 24 yaşında. Hırslı olmasıyla bilinen Ayşegül Doğan için 'tarz' ya da 'stil' yorumu pek yerinde değil. Sıradan ve pahalı giyime meraklı olması en belirgin yönü.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ KİM KAZANDI BİRİNCİSİ KİM? - TIKLAYIN

Ayşegül Doğan İşte Benim Stilim yarışmasını kazanıp 150 bin liralık para ödülünü almak istiyor. Ancak rakipleri göz önüne alındığında çenesinden başka bir vasfı yok görünüyor.

AYŞEGÜL DOĞAN INSTAGRAM FOTOĞRAFI

Ayşegül Doğan ekranda göründüğünden çok daha farklı bir instagram profiline sahip. Makyajsız haliyle ise Ayşegül Doğan'ı tanımak pek mümkün değil.

AYŞEGÜL DOĞAN KİMDİR NE İŞ YAPIYOR?

Ayşegül Doğan İstanbul Beşiktaş'ta küçük bir butik işletiyor. Butik işinde bir marka olmak isteyen Ayşegül Doğan, boyunun kısalığı nedeniyle biraz kompleksi.

Vücudunda en çok yüzüne beğenen Ayşegül doğan, bazı davranışları itibariyle kendini Hülya Avşar'a benzetiyor. Terazi burcu olmasının da bunda etkili olduğunu düşünüyor. 

1.64 boyunda olan Ayşegül Doğan, 52 kilo ağırlında. İlk sezonun en çok konuşulan yarışmacılarından olan Ayşegül Doğan , sivri dili ile diğer yarışmacılardan tepki toplamıştı. İlk sezon Nur Bozar ile girdiği polemiklerle izleyiciyi ikiye bölen Doğan, 11. haftanın sonunda elenerek yarışmaya veda etmişti.

Günün Önemli Haberleri