Aylin Nazlıaka CHP'nin Ankara adayı mı?

Abone ol

CHP'nin Ankara için adayı kim olacak? Melih Gökçek'in karşısına ana muhalefet partisi kimi çıkartacak?

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA

CHP'nin Ankara için adayı kim olacak? Melih Gökçek'in karşısına ana muhalefet partisi kimi çıkartacak?

Bu sorularını yanıtı olan haber, Posta si yazarı Candaş Tolga Işık'tan geldi.

Siyaset kulislerindeki havayı iyi analiz eden Işık, köşesinde o adayın "bir kadın" olma olasılığının çok yüksek olduğunu yazdı ve o ismi de açıkladı.

İşte Işık'ın yazısından çarpıcı bir bölüm:

"İşte tam da bu noktada Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının kafasında Ankara için sürpriz bir isim daha var! Kim mi? Ankara milletvekili, iktisatçı ve daha da önemlisi ODTÜ'lü Aylin Nazlıaka.

İNTERNETHABER SORDU NAZLIAK YANITLADI

ODTÜ'lü kimliği ile öne çıkan kadın milletvekili Nazlıaka'ya kulislerdeki iddiaları sorduk. İnternetHaber'den Nesrin Yılmaz'ın sorusuna yanıt veren Aylin Nazlıaka temkinli ancak kendinden emin konuştu:

"Şu anda kesinleşmiş bir şey yok, bunun için bir süreç gerekiyor. Buna halk ve parti karar verecek. Ama benim genel olarak halktan da partiden de aldığım geri dönüşler çok olumlu. Ben şu anda sokak sokak dolaşıyorum, ekibimizi kurduk, her geçen gün genişleyen gönüllü bir ekiple çalışmalarıma devam ediyorum."

"ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"

"Ben, bu konuda parti içi prosedüre hiç odaklanmadım, tamamen sahaya yönelmiş durumdayım. Genel Merkez'e bile gitmediğim için bu süreçle ilgili herhangi bir bilgim yok. Anketler nasıl çıkıyor, ne zaman açıklama yapılacak inanın hiç takip etmiyorum. Benim tek hedefim Cumhuriyet Halk Partisi'ni Ankara'daki yerel seçimlerde iyi bir noktaya taşımak, bunu da yapmak için şu anda elimden geleni yapıyorum."

Günün Önemli Haberleri