Aydınspor'da moraller bozuk

Abone ol

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Aydınspor, Adnan Menderes Stadı’nda karşılaştığı Sağlıkspor ile 1-1 berabere kaldı.

Aydınspor maça, Deniz-İbrahim-Armağan-Gökhan-Cemal-Tolga-Yusuf-Suat-Barış-Mehmet Ali-Rıfat 11’i ile sahaya çıktı. Sağlıkspor ise, Doğancan-Hakan-Alpay-Eyüp-Ozan-Erkan-Emre-KYasin-İhsan- Gökse-Nihat 11’i ile maça başladı.

Maçı, Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Halis Peker, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Aydın İl Başkanı Hasan Muti, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş şeref tribününden takip etti.

Aydınspor, maçı Tolga’nın 12. dakikada ve Mehmet Ali’nin ise 90. dakikada gördüğü kırmızı kartlarla 9 kişi tamamlarken, Sağlıkspor ise kaleci Doğancan’ın ceza sahası dışında topa elle müdahale etmesinden dolayı kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamladı.

Maçın genelinde daha fazla pozisyona giren taraf Aydınspor olurken, 44. dakikada Yusuf röveşatası ile 77. dakikada oyuna sonradan giren Ahmet’in şutları direkten döndü. 85. dakikada Sağlıkspor Alpay’ın kafa vuruşu ile öne geçerken, maçın son anlarında 90. dakikada Cemal’in kafa vuruşu ile Aydınspor eşitliği yakaladı. Uzatma dakikalarında iki takımda gol için yüklenirken, gol çabaları sonuç vermeyince maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Günün Önemli Haberleri