Aydın Örsten kötü oyun itirafı

Abone ol

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Örs'ün kötü oyun itirafı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Örs, Erkekler Avrupa Ligi'nde Fransa'nın Pau Orthez takımına 68-66 yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, iyi oynadıklarını, ancak rakiplerinin kendilerinden daha iyi olduğunu söyledi.

Örs, bazı oyuncularının ilk kez Avrupa Ligi tecrübesi yaşadığını dile getirirken, ''Bu nedenle böyle bir mücadeleyi kaldıramadılar. Böyle bir taraftar önünde de daha önce oynamamışlardı'' dedi.

Fenerbahçe Ülkerli oyunculardan Mirsad, Pau Orthez'i kutlarken, rakiplerinin haklı bir galibiyet aldığını bildirdi. İyi oynamadıklarını kaydeden Mirsad, ''Zor bir gruptayız. Kendi sahamızda kaybettik. Taraftarımıza, bize destekleri için teşekkür ediyoruz. Benetton Treviso maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etmeliyiz'' diye konuştu.

İbrahim Kutluay ise çok önemli bir maçı kaybettiklerini vurgulayarak şunları söyledi: ''Pau Orthez, gruptaki öteki takımlara göre zayıf bir takımdı. Onlara yenilmemiz iyi olmadı. Telafisini, ancak seri galibiyetler elde ederek yapabiliriz. İyi oynadığımız söylenemez. Daha iyi olmalıyız.''

Günün Önemli Haberleri