Avcılarda süper final

Abone ol

Avcılar 1. Uluslararası Parlayan Yıldız Festivali Haluk Levent’in konseriyle sona erdi.

Avcılar 1. Uluslararası Parlayan Yıldız Festivali rock müziğinin tartışmasız ismi Haluk Levent"in muhteşem konseriyle sona erdi. Avcılar sahilini dolduran onbinlerce kişi dün gece yine bir Haluk klasiği ile kendinden geçti.

Parlayan Yıldız Festivali"nde konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ise Atatürk"ün gençliğe hitabesinden kesitlerle başladığı konuşmasında Türkiye"nin en önemli ilçesi Avcılar için her zamankinden daha fazla çalışarak, halkıyla omuz omuza yürek yüreğe olan belediyemiz, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifesi Türkiye Cumhuriyeti"ni Atatürkçü, Laik, Çağdaş yolundan kimse ayıramayacaktır” dedi.
Avcılar Ambarlı sahilinde 5 Ağustos"ta başlayan ve 26 Ağustos gecesi son bulan 1. Uluslar arası Parlayan Yıldız Festivali"ne son gününde büyük ilgi vardı. On binlerce Avcılarlı"nın katıldığı şölende bir kapanış konuşması yapan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Türkiye"mizin dört bir tarafına ait kültürlerimizi, Avcılar"da yaşayan halkımızla büyük bir keyifle yaşadık” dedi.
Başkan Değirmenci özetle şunları söyledi:
“Bugün, Uluslararası Parlayan Yıldız Festivalimizin son günü,
Zafer Haftamızın ilk günü. Avcılar halkı, Zafer Haftasını bugünden itibaren coşku içinde kutlamaya başladı. Motosikletli Avcılar gençleri, Taksim"de Atatürk Anıtı"na çelenk koyup, İstiklal Marşımızı gururla söylediler…
Eğrisiyle doğrusuyla 22 günü geride bıraktık. Bu süre içinde Türkiye"mizin dört bir tarafına ait kültürlerimizi, Avcılar"ımızda büyük bir keyifle paylaştık.
Siyasette Avcılar"da gerekli ilgiyi görmeyenler, düzenlediğimiz festivali anlamadılar.
Hatta bizleri başarısız kılmak için elektrikleri keseceklerini, esnafımızı huzursuz etmek için de sık sık vergi denetimi yaptılar… Rahatsız oluyoruz diye devletin bütün birimlerini görevlendirdiler. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi yalandan bomba ihbarları yapmaları, ulusal medyada deprem gecesi program yapılmış, halk tepki gösterdi diye iktidara veya başka çıkar sahiplerine yalakalık yapan gazeteciler bile bizi yıldırmadı.
Her şeye rağmen İstanbul"un batısında olan ve her geçen gün daha da parlayan Türkiye"nin en önemli ilçesi Avcılar için her zamankinden daha fazla çalışarak, halkıyla omuz omuza yürek yüreğe olan belediyemiz, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifesi Türkiye Cumhuriyeti"ni Atatürkçü, Laik, Çağdaş yolundan kimse ayıramayacaktır.” Dedi.
Rekor kırdı
Avcılar"daki Festivallerde her yıl sahne alan rock müziğinin tartışmasız ismi Haluk Levent dün akşam yine bir Haluk klasiği ile onbinlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı. Kendine özgü tarzı ile şarkılar söyleyen Haluk Levent de bazı medya organlarının yaptığı haksızlıkları Avcılar" ın hak etmediğini söyledi.
Çanakkale Türküsüyle Birlik mesajı
Haluk Levent, Konser alanını dolduran onbinlerce vatandaşa seslenirken, “Bu manzarayı hükümet üyelerinin gelip görmesini isterdim. Bizi başı açık, kapalı diye ayırmaya çalışanlara işte bu manzara bir örnektir. Bizi kimse bölemez” diyerek Çanakkale Türküsünü seslendirdi.Haluk Levent sahne performansı ile bütünleşen Avcılar halkı ise gökyüzünde patlayan havai fişekler eşliğinde muhteşem bir finale imza attılar.
Değirmenci"den basına teşekkür
Avcılar 1. Uluslararası Parlayan Yıldız Festivaline yayınlarıyla katkıda bulunan Yerel ve Ulusal Basın mensuplarına Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci “Parlayan Yıldız ve Avcılar"ın sembolü olan “Küp Havuz” hediye etti. Değirmenci basın mensuplarına kendilerine verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.
Teşekkür ödülü alan gazeteciler şunlar:
Rahmi TURAN Gözcü Genel yayın Müdürü
Hüseyin Avuç Gözcü Yayın Koordinatörü
Ahmet Gemici Kanal-7 Muhabiri
Cem Tekel Kanal-D Muhabiri
Muharrem Aydın Hürriyet Muhabiri
Mehmet Gözcü Yaşam Radyo
Murat Odabaşı TGRT "Ankara Gündemi" program sunucusu
Abdurrahman Cengiz DHA muhabiri
Zeki Efe Yeniçağ gazetesi
Erdem Kaplan Cihan Haber Ajansı
Engin Başçı TRT Muhabiri
Remziye Aydemir İHA muhabiri
Atilla Güveç Anayurt Gazetesi Temsilcisi
Şenay Badur Anayurt gazetesi Muhabiri
Çağlar Çağatay Fotospor gazetesi
Cemal Bilge Türkhaber internet
Halil Delice Türkiye Gazetesi muhabiri
Sabri Sümerer Fotospor gazetesi
İrfan Çoban Manşet Gazetesi
Barış Emregül Gerçek gazetesi
Muhlis Polat Hürbakış gazetesi
Mehmet Mert Haberdar gazetesi
Erdal Karasansar Haberdar gazetesi
Cihan Güner Gelecek gazetesi
Nurettin Girgin Demokrat gazetesi
Emin Beyaz Anahtar gazetesi
Hanefi Çelik Gazete Avcılar

Günün Önemli Haberleri