Avcılarda havadan denetim

Abone ol

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, bölgede inşaatı süren binaları havadan denetliyor.

“Avcılar’da kaçağa geçit yok” diyen Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, bölgede inşaatı süren binaları havadan denetliyor. İnşaatları planörle denetleyen Değirmenci, projeye aykırı binaları tek tek fotoğraflıyor

Her geçen gün büyüyüp gelişen ve cazibe merkezi haline gelen Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar’da yapılmakta olan inşaatların, uygunsuz parklaşmaların ve seyyarların denetimi artık planör ile havadan da yapılıyor.
Aldığı radikal kararlarla bugüne kadar Parlayan Yıldız Avcılar’da en küçük bir olumsuzluğa meydan vermeyen Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, ilçede motorize zabıta ekipleri ile sürdürdüğü denetimlerine şimdi de havadan devam ediyor.

Avcılarlı bir vatandaşa ait planörle her hafta sonu kamera ve fotoğraf makinesi ile ilçe sınırlarını kontrol ettiren Başkan Değirmenci, “Bu metotla bölgede gelişebilecek en küçük bir olumsuzluğa anında müdahale edebileceğiz” dedi.
İmar yasasına aykırı proje ve ruhsat eklerine uygun olmayarak inşa edilen yapıları sıkı denetim altına alan Başkan Değirmenci, planör sayesinde kaçak yapıları havadan fotoğraflayarak yasal işlemleri yaptırıyor.
Her söyleminde “Avcılar ilçesinde kaçağa geçit yok” diyen Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, belediye bilgi-işlem fotoğrafçıları ile yaptığı denetimlerde inşaatı süren binaları, seyyarları ve uygunsuz parklanmaları da kontrol ediyor.

Günün Önemli Haberleri