Avcılarda evde muayene

Abone ol

Avcılar Belediyesi kurduğu sağlık ekibiyle hastaları evinde kontrol ediyor. Ardından hastanelere sevk ediyor.

Sıra dışı hizmetleriyle Türkiye’de hep ilkleri gerçekleştirmeyi başaran Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, belediyeye müracaat eden hastaları evlerinde ilk sağlık kontrollerini yaptırarak ambulansla hastanelere nakillerini gerçekleştiriyor.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, belediye bünyesinde kurduğu bir sağlık ekibiyle ihtiyacı olan hastaların evde ilk kontrollerini gerçekleştirip ambulansla hastane ve diyaliz merkezlerine nakillerini sağlayarak Türk sağlık sisteminde yine bir ilke imza attı.
Sıra dışı hizmetleriyle Türkiye’de hep ilkleri gerçekleştirmeyi başaran Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Parlayan Yıldız Avcılar’da başlattığı yeni uygulama ile halkın takdirini kazanıyor.
Türkiye’de ilk defa semt pazarcılarını yerinde sağlık kontrolünden geçirerek ve ilçedeki güneş enerjili sokak lambalarını hizmete sokarak yüzde yüz enerji tasarrufu sağlayan Değirmenci, bugün de gerçekleştirdiği sağlık reformuyla büyük bir başarıya imza atıyor.
Belediye Çözüm Masası’na müracaat eden hasta vatandaşları kurduğu sağlık ekibiyle evlerinde ilk kontrollerini yaptıran Değirmenci, ambulans ve sağlık personeli nezaretinde hastaları hastaneye ve diyaliz merkezlerine nakillerini sağladıklarını belirtti.
Tam teçhizatlı ambulans ile günün 24 saati Avcılarlı vatandaşların hizmetlerinde olduklarını söyleyen Başkan Değirmenci, ayrıca göreve geldiği günden beri diyaliz hastalarını ve özürlü çocukları otobüslerle diyaliz merkezlerine ve okullara taşıdıklarını da sözlerine ekledi.

Günün Önemli Haberleri