Atv Haberin REYTİNG HİNLİĞİ

Abone ol

Kaçırılan uçakla haber merkezlerinde başlayan rekabete Atv Haber'in hinliği damgasını vurdu

ÖNCEKİ akşam Tiran-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağı kaçırılınca ekrana bir hareket geldi. Haber merkezleri arasında kim daha önce, en doğru bilgiyi verecek yarışı yaşandı.

Olay tam da ana haber bültenleri ile aynı saatte yaşanınca, haber bültenlerinin tamamı uçak kaçırma olayı ile sürdürüldü. Şeytani plan ise Atv Haber’den geldi. Salı günü biliyosunuz ‘Aliye’ günüdür. ATV, Aliye’ye tam saatinde girdi ama arada, son dakika haberler ile dizi arası son gelişmeleri aktardı.

O akşam bir Aliye izledik bir de arada Ali Kırca... Ama tabii her şey reyting içindi. Atv Haber yaptığı bu reyting oyunu ile diğer tüm haber bültenlerini ezip geçti. Atv’nin yaptığı plan bazı izleyicilerin kafasını karıştırmış.

Söylentiye göre, uçak kaçırma olayından bihaber olan bazı izleyiciler, dizide yeni bir gelişme yaşandığını, uçak kaçırma olayının dizide yaşandığını zannederek izlemiş. Ne diyelim ya Aliye dizisi çok gerçekçi ya da Ali Kırca o kadar iyi rol yapıyor ki, ekranda diziden bir parça gibi görülüyor.

Kaynak: www.stargazete.com

Günün Önemli Haberleri