Aslanın annesi hastanelik

Abone ol

A. Aslan’ın babası İdris Arslan eşinin olaylardan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan, ailesiyle buluşturuldu. Anne Hatice Arslan oğluna feryat etti: "Hepimizi perişan ettin, niye naptın bu işi?" Arslan, önceki gün Terörle Mücadele Şubesi'nde annesi ve babasıyla bir araya getirildi. Gözaltına alındıktan sonra 3 gün hiç bir şey yemeyen Arslan, annesinin getirdiği muz ve kirazı yiyerek açlık grevine son verdi.

Anne Hatice Arslan, oğlunu görünce ağlayarak feryat etti: "Oğlum bu işin içine niye girdin? Biz seni bu işleri yapasın diye mi okutup büyüttük. Beni, babanı, kardeşlerini hepimizi perişan ettin. Bizleri mağdur ettin." Annesinin feryadını tepki göstermeden dinleyen Alparslan Arslan, "Anne üzerine gelmeyin. Yorgun ve bitkinim. Bana karışmayın. Sabırlı olun, metin olun bu günler de geçer" demekle yetindi. Görüşmenin ardından üzüntüden fenalaşan Hatice Arslan hastaneye kaldırıldı. SABAH'a konuşan baba İdris Arslan, şunları söyledi: "2-3 gündür yemek yemediği için bitkindi. Annesi kızdı. Biz onu 30 yıl uğraşıp büyüttük. Ben annemi ve babamı kaybettim, böyle bir acı görmedim. İdris Arslan, yaşamını yitiren Bilgin'in ailesine de başsağlığı dileyerek, "Onların acısı bizim acımızdır" dedi.

Baba Arslan, “Yaşananlar çok kötü, acılarımız ise çok büyük. Oğlumla konuştum. Ona sitem ettim. Ben oğlumu, vatana millete faydalı olsun diye yetiştirdim. Böyle şeylerin yaşanması çok üzücü”dedi. Acılı baba Arslan, eşinin de Ankara"da oğluyla görüştüğünü ve görüşmenin ardından rahatsızlandığını söyledi. İdris Arslan, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü"nde ilköğretim müfettişi olarak görev yapıyor.

Günün Önemli Haberleri