Artık yaşlanmaktan korkmayın

Abone ol

Op. Dr. Semih Gök, likid yüz kaldırma yöntemi ile yaşlanarak sarkan yüzleri ameliyatsız olarak yükseltebildiklerini açıkladı.<br/>Op. Dr. Se...

Op. Dr. Semih Gök, likid yüz kaldırma yöntemi ile yaşlanarak sarkan yüzleri ameliyatsız olarak yükseltebildiklerini açıkladı.
Op. Dr. Semih Gök, cerrahisiz estetik operasyon olan likid yüz kaldırma yöntemi ile yüzün yaşlanarak kaybettiği volümü geri kazandırabildiklerini açıkladı. Gök, “Estetikte yeni bir dönem başlıyor. Hedef, yer değiştiren dokuları eski yerlerine transfer etmek, çukurlaşan alanlara eski volümleri yeniden kazandırmak. Likid yüz kaldırma yöntemi ile yüzün belli alanlarında dikey yönde yüzü kaldıran temeller oluşturuluyor. Bilinen dolgu işlemlerinden farklı olarak oluşturulan destekler sayesinde ‘çadır mantığı’ ile yüz yükseltiliyor” ifadelerini kullandı.
Likid yüz kaldırma yönteminin cildin doku kalitesini, ışığını ve sıkılığını arttırdığını söyleyen Op. Dr. Semih Gök, “Genç bir yüz, tabanı yukarıda bir üçgen şeklindedir. Yüz yaşlandıkça üçgen aşağıya doğru yer değiştirir. Üçgenin tavanı tabana iner. Çene kısmı genişler. Yaşlanan sadece deri değildir. Derinin altındaki yağ katmanı da eski diriliğini kaybetmeye başlamıştır. Yüz konturu güzelliğini önemli ölçüde yağ dokusunun kalınlığına, homojenliğine borçludur. Yağ dokusunun altındaki kaslar ve onları örten bağ dokusu yaş arttıkça sıkılığını, hacmini kaybeder. Kemik yapının erimesi ve bütün dış katmanlarla birlikte küçülmeye gitmesi bütün yapıları etkiler. Likid yüz kaldırma tedavisi, alt ve üst dokuların yaş aldıkça yaşadığı eksilmeyi doğru analiz edebilmektedir” şeklinde konuştu.
Anatomi matematiği ile doğru bir planlama yapabilmek, eksileni yerine koymak ve desteklemenin esas olduğunu belirten Gök, likid yüz kaldırma işleminin desteklendikçe hem anatomik şekillendirme başarısı, hem de kalıcılık performansı olduğunu söyledi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri