Arman'dan kırmızı noktalı sorulara cevap

Abone ol

İşte Arman'ın okuyucularının en çok merak ettiği soruların yanıtları...

Ayşe Arman bugün okurlarıyla çarpıcı bir soru cevap diyaloglarını taşımış köşesine. Okurları Ayşe Arman hakkında merak ettiklerini sormuş Arman da içtenlikle yanıt vermiş. Tabii sorular ve cevaplarda beklendiği gibi cinsellik önemli bir yer tutuyor.

İşte "Tutkuyu da şehveti de her an çantamda taşıyorum" diyen Arman sorulara işte böyle cevap veriyor.

Nasıl bir şeyse...
Kadınlar merak eder oldular! Yazdığım yazılardan, yaptığım röportajlardan çıkardıkları soruları bana her fırsatta soruyorlar. Bugün ben de, toplu bir hizmet yapıp onların merak ettiği sorulara yanıt verdim...

Ömer’le ilişkinizi nasıl bu kadar canlı tutuyorsun?
- Bu 10 puanlık uzmanlık sorusu! Tanıdığım evli-evsiz bütün kadınlar, bana bu soruyu soruyor. Muhtemelen kendi hayatlarıyla kıyaslamak için. “Bizim bilmediğimiz ne yapıyorsun? Formülü ne? Sırrı ne?” Sır-mır yok! Elimden geldiği kadar sevgilimi şımartmaya gayret ediyorum. Ona özen gösteriyorum. “Kocamdır, her an elimin altındadır” yapmıyorum. Sır varsa, bu. Ama yani, sevgilim dediğim adam da, “Hava eksi 18, aklımda sen varsın, akşama votka-havyar yapalım mı? Sonraaa...” diye Moskova’dan mesaj atıyor. E o zaman heyecanlanmaz mısın, onun için hazırlanmaz mısın? Demeye çalıştığım şey, her şey karşılıklı. Adamın odunsa, sen ne yaparsan yap boş. Ben şanslıyım, benimki değil!

Eşine niye “Sevgilim” diyorsun?
- Kocamın, sevgilim olmasını istediğim için! Ben onu sevgilim olarak görürsem, o da öyle görür ve biz iki sevgili oluruz, yıllardır evli iki insan değil. Benim formüllerimden biri bu. Bir tür büyü. Bir insana 40 defa deli dersen, deli olur. 40 defa sevgilim dersen de, sevgilin olur. Ayrıca ‘sevgili’de özgürlük var, ferahlık var, esinti var. ‘Koca’ da güzel ama mülkiyet anlayışı daha fazla. Sevgili, insanın elinin arasından kayıp gidebilirmiş gibi. Mesela telefonumda ‘Aşk’ diye kayıtlı. ‘Aşkım’ değil, ‘Ömer’ değil, ‘Baba’ değil, ‘Aşk’... ‘The Aşk’... Her telefon çaldığında, bana, o adama ne kadar aşık olduğumu hatırlatıyor. Bir şey daha, benim sözlüğümde, şöyle bir cümle yok: “Birlikte büyüdük, çok sağlam bir birlikteliğimiz var, zaman içinde aşkımız sevgiye ve dostluğa dönüştü.” Bu cümleyi kabul etmediğim için, yaşadığım ilişkinin ömrüm boyunca aşk olabilmesi için çaba gösteriyorum. Sevgiye ve dostluğa razı olmuyorum, tutkuyu da şehveti de her an çantamda taşıyorum.

Haftada kaç kere?
- İşte bu, kadınların en merak ettiği şey. Yine kendi ilişkileriyle kıyaslamak istiyorlar, bizimkine göre performans belirleyecekler: “Bizim durumumuz nedir? Altında mıyız, üstünde miyiz?” Gülümseyerek, “Bazen günde üç kez, bazen üç haftada sıfır!” diyorum. Çünkü seyahatte oluyoruz, çünkü göçebe bir yaşantımız var. Bu cevap çok rahatlatıyor kadınları.

Günün Önemli Haberleri