Ardaya büyük talip!

Abone ol

Çok büyük bir futbol klübü, Çek maçında fırtına gibi esen Arda'nın peşinde... Arda için manajerini harekete geçiren o takım bakın kim?

Avrupa Şampiyonası’ndaki futbolu ve golleri ile dünya futbol kamuoyunun dikkatini üzerine çeken Arda Turan’a Arsenal kanca taktı. Önceki gün, Çek Cumhuriyeti maçında izlediği Arda için “Fantastik bir futbolcu. İzlerken büyülendim” değerlendirmesi yapan ünlü Arsenal Menajeri Arsene Wenger, sarı-kırmızılı futbolcunun transfer edilebilmesi için kulübünü harekete geçirdi. Dün İngiliz gazeteleri ve internet siteleri de Arsenal’in Arda ile ilgilendiği haberine geniş yer ayırdı.

ARSENAL ARDA'YI İSTİYOR

İngiltere'de çıkan haberlerde, gelecek sezon ekibini güçlendirmek isteyen Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in, Avrupa Şampiyonası’nda boy gösteren oyuncuları incelediği, G.Saray formasını giyen milli oyuncu Arda Turan ile İspanyol David Silva’nın muhtemel transferler arasında bulundukları belirtildi.

Haberlerde, Arda’nın İsviçre maçında galibiyeti getiren golü attığı ve Çek Cumhuriyeti karşısında da ilk golü atarak takımı ateşlediği ifade edildi. Arda’nın daha önce de Newcastle United’ın transfer listesinde olduğu hatırlatıldı.

SKIBBE’NİN PLANLARI VAR

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “Gelecekle ilgili planlarımızda yer alıyor. Onu satmak istemiyoruz” dediği Arda için Adnan Sezgin dün yaptığı açıklamada henüz hiçbir resmi teklif almadıklarını vurgulayarak “Varsayımlar üzerinde fikir yürütmenin çok doğru olduğunu düşünümüyorum” dedi.

15 MİLYON EURO'YU VEREN ALIR

Ancak sarı-kırmızılı kulüpte bazı yöneticilerin 15 milyon Euro civarında bir bonservis karşılığında Arda’nın transferine sıcak baktıkları biliniyor. Bu arada G.Saray’ın yeni teknik direktörü Skibbe de “Arda çok iyi bir yetenek. Euro 2008’de takımın ilerlemesinde büyük bir paya sahip. G.Saray’da çok önemli bir yere sahip olacak” dedi.

SEMİH’E SÜRPRİZ TALİP

Öte yandan G.Saray’ın altyapısında oynayan ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Semih Kaya’yı, İtalyan devi Inter’in izlemeye aldığı iddia edildi. İnternette triballfootball.com’da yer alan habere göre İtalyan kulübünün, genç futbolcunun menajeri Ali Togutay Yarar ile temasa geçtiği belirtildi.

Kaynak: Vatan

Günün Önemli Haberleri