Arda bu kadar eder mi?

Abone ol

Sivas maçından sonra menajeri coştu. Arda için ortaya koyduğu rakam dudak uçuklattı.

George Hagi döneminde Galatasaray altyapısından A takıma alınan Galatasaray'ın 21 yaşındaki oyuncusu Arda Turan,  Sivasspor maçındaki oyunu ile göz doldurdu. Menajeri de hemen fiyat yükseltti: "Onu isteyen 10 milyon Avroyu gözden çıkarmalı..."

Sezon başında beri çıktığı maçlarda sadece 4 topu ağlarla buluşturabilen Arda, dün akşamki kritik Sivasspor maçında karşı takımın kalesine tam 3 gol atarak hem takımına şampiyonluk kapısını ardına kadar açtı hem de fiyatını oldukça arttırdı...

MİLLİ TAKIM İÇİN BÜYÜK SİLAH

Haziran ayında yapılacak 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde Türkiye'nin en büyük kozlarından biri olacak genç futbolcu, performansıyla parmak ısırtıyor.

Galatasaray ile 31 Mayıs 2012 tarihine kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcuya, Avusturya-İsviçre'de yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından çok sayıda teklifin gelmesi bekleniyor.

ARDA'NIN FİYATI DUDAK UÇUKLATIR

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcunun, 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri sonrasında Avrupa'ya transfer olabileceğini söyledi.

Transferin gerçekleşmesi halinde, Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bunun olacağını vurgulayan Bulut, ''Arda'yı almak isteyenler büyük bir meblağı gözden çıkarmak zorunda. Bu da en az 10 milyon Avrodur. Oyuncunun talipleri var. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra ümit ediyorum bu transfer gerçekleşecek. Burada en önemli nokta Galatasaray'ın menfaatleridir. Kulüp isterse Arda'ya izin verir, istemezse vermez'' diye konuştu.
Günün Önemli Haberleri