Appiah Romaya gidiyor

Abone ol

Fenerbahçeli Stephen Appiah, Roma'ya gideceği yönündeki haberleri doğruladı.

Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Stephen Appiah, İtalya'nın başkenti Roma'ya, transferinden dolayı değil, eşini ve çocuklarını İstanbul'a getirmek için gideceğini söyledi. Appiah, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Roma'ya gideceği yönünde birçok söylentinin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

 ''Bunlar doğru. Çünkü eşim ve çocuklarım şu anda Roma'da bulunuyorlar. Ben de ailemi almak için Roma'ya gideceğim. Artık tatil sona erdiği için sadece benim değil, bütün yabancı oyuncuların eşleri ülkelerinden geri dönecekler. Ben de Roma'ya giderek onları yanıma getireceğim. Ama gazetelerde yazıldığı gibi transferle ilgili değil. Gazeteciler benim Roma'ya gitme haberimi farklı bir açıdan ele almışlar ama ben Roma'daki bir takıma transfere değil, ailem için gidiyorum. Sonuçta ben bir aile babasıyım ve eşim çocuklarımla İstanbul'da yaşıyorum.''

Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu da ifade eden Ganalı oyuncu, ''Sezon başlarken ve özellikle 100. yılımızda bu tür söylentilerin çıkmasına da bir anlam veremedim. Benim Fenerbahçe'den bir başka takıma gitmek veya gönderilmek konusundaki muhatabım menajerler ve başka kulüpler değil, Fenerbahçe Kulübüdür. Çünkü sözleşmem burada. Kulübüm başka bir takıma gideceğim konusunda bana bir şey söylemediği gibi, ben de kulübüme 'Bir başka takımdan istiyorlar, beni gönderin' demedim'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri