Appiah da kafacı çıktı

Abone ol

Stephen Appiah, Materazzi'ye kafa atan Zidane'ın hareketini yorumladı.

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah, 2006 Dünya Kupası finalinde İtalyan futbolcu Marco Materazzi'ye kafa attığı için kırmızı kart gören Fransa Milli Takımının kaptanı Zinedine Zidane'ın hareketini yorumladı.

Dünya Kupasında Gana Milli Takımının kaptanlığını yapan ve tatil sonrası dün İstanbul'a dönen Appiah, bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesinde sezon başı rutin sağlık kontrolünden geçti.

Fenerbahçe'ye transferinden önce İtalya Ligi ''Serie A''da Juventus forması giyen Appiah, bir basın mensubunun Zidane'ın hareketini sorması üzerine şunları kaydetti:

''Futbolda sinirlendiğiniz zaman bazen kendinizi kontrol edemiyorsunuz ve böyle şeyler olabiliyor. Materazzi sanırım kötü sözler söyledi. Bundan dolayı da kendini tutamadı. Ama Zidane çok büyük bir futbolcu, futbolun içinde böyle şeyler olabiliyor.''

Bir basın mensubunun ''Zidane'ın yerinde olsan sen de aynı hareketi yapar mıydın?'' sorusuna ise Appiah, gülerek, ''Belki ben de yapabilirdim'' diye yanıt verdi. Tümer'in Fenerbahçe'ye gelişini, ''Tümer çok iyi bir futbolcu, daha güçlü hale geldik'' diye yorumlayan Appiah, yeni sezonda iyi mücadele edip, geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğu geri alacaklarını öne sürdü.

Nobre'nin Beşiktaş'a gidişine üzüldüğünü de anlatan Appiah, ''Nobre'nin gidişine üzüldüm. Çok iyi bir futbolcu ve savaşçıydı'' dedi. Appiah ayrıca, bir gazetecinin ''Arsenal'a gidiyor musun?'' sorusuna ise, ''Benim Fenerbahçe ile kontratım var ve burada olmaktan dolayı mutluyum'' diye yanıt verdi.

Günün Önemli Haberleri