Apartmanı sarı-laciverte boyadı

Abone ol

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bir vatandaş, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra 4 katlı evini sarı-lacivert renklere boyad...

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bir vatandaş, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra 4 katlı evini sarı-lacivert renklere boyadı.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki fanatik Fenerbahçeli olan Hasan Yavuz, 4 katlı binasını sarı-lacivert renklere boyadı. 2007 yılında Lapseki ilçesinde ilk olarak taraftar derneğini kuran Hasan Yavuz, tüzükteki üye sayısını yakalayamadıkları için faaliyetleri sürdüremediklerini belirtti.
Fenerbahçeli Hasan Yavuz, hayatında 3 önemli şeyin olduğunu belirterek, "Birincisi Fenerbahçe, ikincisi Demokrat Parti ve son olarak da dinimi, bayrağımı ve ezanımı çok seviyorum. Bunlara asla laf söyletmem. Kim olursa olsun karşısında beni bulur. Özellikle bu sene ki şampiyonluğumuz çok çok önemliydi. Neden önemli diye soracak olursak bütün takımlar bizim dağılacağımızı bekliyordu. Hatta takım içerisinde de gidenler oldu. Ama her şeye rağmen şampiyon olduk. Fenerbahçe’ye olan sevgimi göstermek için binamı sarı-lacivert boyadım. Ben ölene kadar bu binanın rengi hep sarı lacivert kalacak" dedi.

EŞİNİ VE KİRACISINI FENERBAHÇELİ İSTİYOR
Binada oturan kiracılarının Fenerbahçeli olduğunu ifade eden Hasan Yavuz, asla başka takım tutan aileye ev vermeyeceğini söyledi. Eşini yıllar önce kaybeden Hasan Yavuz, "Artık bende evlenmek istiyorum. Bende ki bu Fenerbahçe aşkı, ruhumu hiç yaşlandırmadı. Ama Fenerbahçeli eşlere açığım. Fenerbahçeli olması şart. Bu sıcak yuvamda mutlu olmak istiyorum. Başka takım tutan birisi varsa ve benimle yuva kurmak istiyorsa tuttuğu takımı değiştirmesi gerekir" şeklinde konuştu.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri