Annenize doğayı hediye edin

Abone ol

Canım Annem projesi kapsamında 25 YTL bağış karşılığında, anneniz adına iklim değişikliği çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz

Doğal Hayatı Koruma Vakfı-Türkiye (WWF-Türkiye) tarafından Anneler Günü'ne özel yürütülen ''Canım Annem'' projesi kapsamında 25 YTL bağış karşılığında, anneniz adına iklim değişikliği çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz.

Proje Koordinatörü Talya Enriquez, dünya ve Türk kültüründe yer eden özel günlere ilişkin çalışmalar kapsamında Anneler Günü'ne özel, "Canım Annem" kampanyası başlattıklarını söyledi.

ANNELERE DOĞAYI HEDİ ETMEK

Anneler için çocuklarından gelecek maddi değeri olan hediyeden çok, manevi değeri bulunan hediyenin daha anlamlı olacağını belirten Enriquez, bu düşünceden hareket ederek annelere doğayı hediye etmek istediklerini bildirdi.

Anneler Günü'nde WWF-Türkiye'den alınacak hediyeyle küresel iklim değişikliği için bir şeyler yapılabilmesine katkı sağlanabileceğine işaret eden Enriquez, kampanya kapsamında anneler için plaj seti hazırladıklarını söyledi.

SAĞLIKLI İKLİMDE YAŞAMA HAKKI

Enriquez, hazırlanan plaj setinin bir çantadan ya da terlikten çok daha fazlasını temsil ettiğini ifade ererek, "Bu proje sağlıklı bir iklimde yaşama hakkını da temsil ediyor. Anneler için, WWF-Türkiye'nin iklim değişikliği çalışmalarına yapılacak 25 YTL'lik bağış karşılığında alınacak sertifika ve plaj seti, hediyelerin en anlamlısı olacaktır" diye konuştu.

SEVGİMLE KÜRESEL ISINMAYI BİLE DURDURABİLİRİM

Enriquez, yapılacak bağış karşılığında annelere üzerinde "Canım annem, beni getirdiğin bu güzel dünyanın yaşamaya devam etmesi için aldığım bu hediye sağlıklı bir iklim umudunu temsil ediyor. Sana olan sevgimle küresel ısınmayı bile durdurabilirim" yazan sertifika gönderileceğini belirtti.

OLMAM GEREKENDEN DAHA SICAĞIM

Enriquez, ayrıca her yıl Türkiye'nin Akdeniz kıyılarına yumurtalarını bırakmaya gelen deniz kaplumbağaları figürleri ile tasarlanmış ve çocukları için sağlıklı bir gelecek isteyen tüm anneleri mutlu edecek "Olmam gerekenden daha sıcağım" sloganı ile ön plana çıkan küresel ısınma temalı terlik ve çantanın da bulunduğunu söyledi.

CANIM ANNEME

İklim değişikliği çalışmalarına bağışta bulunarak ya da plaj seti satın alarak destek vermek isteyenlerin, WWF-Türkiye'nin "www.wwf.org.tr" adresinden ulaşacakları web sayfasında bulunan "Canım Anneme" başlıklı formu doldurabileceklerini belirten Enriquez, 0212 528 20 30 numaralı telefonla da projeye katkıda bulunulabileceğini kaydetti.

Günün Önemli Haberleri