Anlattıkları yüz kızartıcıydı

Abone ol

Hamilton ile yaşadıklarını anlattı. Cemre Mirel'in babası Sina kızından utandı.

Formula 1 yarışçısı Hamilton ile yaşadığı aşk gecesini anlatan Türk kızı Cemre Mirel babasını utandırdı.

Ressam olan baba The Sun gazetesinde çıkan kızının demeçlerine inanamıyor. Vatan'dan Gülşen Yüksel telefonla ulaştığı ressam baba Sina Mirel şunları söyledi:

“Ne diyebilirim ki bu haber hiç hoşuma gitmedi. Ben eşimden uzun süre önce ayrıldım. Eşim İngiliz bir beyle evlenip İngiltere’ye yerleşti. Cemre o zaman 6-7 yaşlarındaydı. Bazen yazları bazen de kışları yanıma geliyordu. Bu haberi görmek bizim için hiç iyi olmadı. Çok üzgünüm. Gazetede çıkan bu haberden hiç haberimiz yoktu. Biraz önce Alman Bild Gazetesi’nden aradılar. Araba kullandığım için eşimle (ikinci eşi) görüştüler.

Haberden bahsettiler biz de şimdi gördük. Benim için çok zor. Cemre benim öz kızım. Şu anda inanamıyorum. Çok utandım, utanmaz olur muyum? Üzülüyorsunuz bir baba olarak. Şimdi interneti açtık kızımın 3-5 tane resmi. ’Daha fazla resmini görmek istiyorsanız’diye bir şey koymuşlar. Utanmanın ötesinde çok üzüldüm. Annesiyle henüz konuşamadım. Çünkü İngiltere saatiyle burası arasında saat farkı var.

Annesi daha işten gelmemiştir. Annesine ‘Senin haberin var mı?’ diye soracağım. Başka ne diyebilirim ki Cemre 20 yaşında bir kız. Özgür. 20 yaşında bir insana karışamazsınız. Kızım İngiltere’de vitrin ve dekor mimarlığı üstüne okuyor. Hamilton ile arkadaş olduklarını biliyorum. Böyle şeyler duyunca inanamadım. Birlikte olduklarını sanmıyorum. Perişan oldum. Kızımı en son 2 ay önce gördüm. Onun böyle açıklamalar yapabileceğini sanmıyorum. Çünkü kızımın annesi mutaassıptır. Tutucu bir aileden gelmiştir. Ben de İstanbulluyum ama tutucuyumdur.”

Cemre’nin itirafları

Üniversiteli Türk kızı Cemre Mirel, İngiliz The Sun gazetesine, şu itiraflarda bulunmuştu: “Hamilton benim sekreter kılığına girmemi istiyordu, çıplak vücudumdan bir şeyler yemeye bayılıyordu. Hijyen manyağıydı, sevişmeden önce yıkanmamı istiyordu. Benimle sinemada sevişmek istedi ama ben kabul etmedim. Bana ‘Lezzetli Türk lokumu, sen Cadburry çikolatasından bile daha lezzetlisin’ diyordu. Bir keresinde ‘seksi poponu özledim’ diye mesaj atmıştı.”

Günün Önemli Haberleri