Ankara’daki kasvetli siyaset hayatına gidiyorum

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Alanya’ya yaptığı ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ankara’daki o kasvetli siyaset hay...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Alanya’ya yaptığı ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ankara’daki o kasvetli siyaset hayatına tekrar katılmak üzere gidiyorum" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün geldiği Alanya ilçesinde bir dizi özel ziyaretler yaptı. Anne tarafından akrabası olan Hatice Özbudak’ın oğlu, giyim mağazası sahibi Muammer Özbudak ile Zeliha Özpelit’in aile arasında düzenlenen nişan törenine dün katılan Başbakan Yardımcısı Arınç, bugün de merhum dayısı Necati Yönet’in oğlu Kutlay Yönet ile Saniye Oğuz’un düğün törenine katıldı. Düğünde ikram edilen Alanya’nın geleneksel gülüklü çorbasından tadan Arınç, düğün töreni çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Arınç, Alanya’ya özel bir ziyaret yaptığını belirterek şöyle konuştu: "Akrabalarımı dostlarımı gördüm. Çok mutlu oldum. Dün akşam bir nişanımız vardı. Bugün de dayımın oğlunun, torunlarımızın düğünleri var. Düğün yemeği yedik. Hayır dualar ettik. Şimdi de dönüyorum. Ankara’daki o kasvetli siyaset hayatına tekrar katılmak üzere gidiyorum."
(İHA)

Günün Önemli Haberleri