Amy Winehouse rehabilite tatilinde

Abone ol

Aşırı dozdan uzun süre bir uyuşturucu rehabilite kliniğinde kalan Winehouse şimdi de tatilde

İNTERNETHABER

Türkiye kara kışa teslim oldu ama, Karayipler'de güneşin tadını çıkaranlar var.

Ödüllü sansasyonel şarkıcı Amy Winehouse, son dönem yaşadıklarının stresini ailesi ve arkadaşlarıyla Karayip kumsallarında atıyor.

12 yaşındaki kızı, annesi ve arkadaşlarının yanında olduğu Winehouse, artık uyuşturucu kullanmadığını, Karayiplerin harika bir rehabilitasyon yeri olduğunu söylüyor. Ama bira şişesi de elinden düşmüyor.

25 yaşındaki genç şarkıcı son olarak yüksek dozdan dolayı bir kliniğe yatırılmıştı. Hayranlarını çok üzen bağımlılığı başını magazinciler ve polisle de sık sık belaya sokmuştu. Şimdi ise her şeyi geride bırakmaya hazırlanıyor.

Karayip sahillerinde tekne turları yapan Amy, hayranlarıyla, yerel halkla sürekli beraber. Fotoğraflar çektirip, imzalar dağıtan şarkıcı ilgiden de oldukça menun görünüyor ve dağıttığı gülücüklerle mutluluğunu gösteriyor. Annesi Janis, Amy'nin tatilinin çok iyi geçtiğini ve hiç uyuşturucu kulanmadığını söylüyor.

Amy Winehouse'u uyuşturucuya alıştıran kocası ise şu an hapiste ve cezasının kesinleşmesini bekliyor. 26 yaşındaki Blake Fielder Civil'in 27 aylık cezası kesinleşti gibi. Kısa süre önceye kadar bir rehabilitasyon kliniğinde tutulan Civil'in kanında, tetkiklerde yine uyuşturucuya rastlanınca yine hapse gönderildi.

2010 yılına kadar hapiste kalacak olan Fielder Civil'in, Winehouse'u uyuşturucuya alıştırdığı artık kesin olarak biliniyor. Kendi hayatını da mahvettiğini söyleyen Civil, Amy'i ilk olarak kokaine alıştırmıştı.

Karayip tatilinde tüm yaşananlardan uzaklaşmaya çalışan Amy Winehouse, üstsüz görüntüleriyle de çok konuşuluyor.

Günün Önemli Haberleri