Ambulans kaza yaptı: İlk müdahale yaralı görevliden

Abone ol

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.<br/>Kaza, Dursunbey-B...

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Kaza, Dursunbey-Balıkesir karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasta almaya giden Nasuh Duman idaresindeki 10 F 3883 plakalı ambulans ile yol üzerinde dönüş yapan Serkan Aslanboğa yönetimindeki 45 ZP 255 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Serkan Aslanboğa, otomobildeki Osman Yanık (16) ile kazada ağır yaralanırken, ambulans sürücüsü Nasuh Duman ve sağlık görevlisi Ceren Bayır yaralandı. Ambulans sürücüsü Nasuh Duman, sağlık görevlisi Ceren Bayır ve Dursunbey Devlet Hastanesi’nden gelen doktorların yol üzerindeki bir kamyonet pikabında ambulans gelene kadar ağır yaralı Osman Yanık’a müdahalede bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Osman Yanık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dursunbey’e bağlı Küçükler Köyü’ne hasta almaya gittiği öğrenilen ambulansın sürücüsü Nasuh Duman ve sağlık görevlisi Ceren Bayır kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Oğullarının öldüğünü duyan Osman Yanık’ın ailesi sinir krizi geçirdi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlatırken kazanın ardından trafiğe kapanan yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.
(BD-ÖZ-Y)

Günün Önemli Haberleri