Amasya'da devler buluştu

Abone ol

İşadamı Nafi Güral, Amasya Valiliği 65 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nun davetlisi olarak geldiği Amasya'da öğrencilere önemli nasihatlerde bulundu.

Amasya Valiliği 65 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nun davetlisi olarak Amasya'ya gelen İşadamı Nafi Güral, Gazeteci Yavuz Donat ve ünlü Şarkı Sözü Yazarı Sezen Cumhur Önal, Amasya Saraydüzü Kışlası'nda düzenlenen söyleşide Amasyalı dev öğrencilerle buluştu.

Kamuoyunda haftanın ilk günlerinde "pazartesi sendromu" adı verilen bir suni sendromun var olduğunu, buna asla katılmadığını belirten Güral, gençlere başarının sırrını verdi ve "Yorgunluğu ve yılgınlığı lügatınızdan silin. Ben yorulmak ve yılmak ne demektir bilmem. Mazeret sırtınızda yüktür, bu yükü sırtınızda taşımayın" diye konuştu.
Amasya'yı çok beğendiğini belirten gazeteci-yazar Yavuz Donat, "Amasya gibi bir kent Amerika'da olsaydı adamı şehre parayla sokarlardı" dedi.
Şarkı sözü yazarı, radyo ve TV programcısı Sezen Cumhur Önal ise Türk halk müziği ve Türk sanat müziğinin önemine değindi.

Söyleşiye Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz ile eşi Nilgün Daşöz de katılırken, söyleşinin ardından Güral, Donat ve Önal'a öğrenciler tarafından teşekkür şilti verildi.
(MÇ-SA-Y)

Günün Önemli Haberleri