Altaylı'nın teklifi kabul görmedi

Abone ol

Fatih Altaylı, Başbakan Erdoğan'a hediye edilen kedilere yeni bir adres gösterdi. Önerdiği yer Sedat Ergin'in eviydi. Fakat Ergin'in evinden Altaylı'ya tepki geldi.

Fatih Altaylı "Sedat Ergin’in kedileri arkadaş istemiyor" yazısında Ergin'in kedilerinden aldığı mektubu okuyucularıyla paylaştı.

Yazı: Fatih Altaylı

Haber:

"CUMARTESİ günü Başbakan’a yine bir kedi hediye edildiğini ancak Başbakan’ın kedisine ayıracak zamanı olmadığı için önceki kedisini Zezo’ya hediye ettiğini ve Okyanus adlı bu yeni kedinin de benzer bir akıbete uğrayacağını yazdım.

Hatta kedilerden çok hoşlanan ve halihazırda iki kedisi olan Sedat Ergin’i ‘doğru adres’ olarak gösterdim.

Sedat yazıyı okur okumaz aradı.

‘Mesajı aldım. Benim kedilerden de sana bir mesaj var’ dedi. Benim yazıyı ‘okuyan’ Sedat’ın kedileri hemen bana bir mektup yazmışlardı.

Sedat, Miço ve Misti’nin mektubunu bana ulaştırdı. İşte iki kedinin mektubu:

‘Sayın Altaylı,

Önerinizden kısa bir süre önce haberimiz oldu. Sedat Bey zaten bizleri Ankara’da bırakıp İstanbul’a taşındı. Kendisinin Okyanus’a bakacak altyapıya da bu aşamada sahip olduğunu zannetmiyoruz. Yok Okyanus’u alıp Ankara’ya bizim yanımıza gönderecek olursa, doğrusu genç bir kediyle uyum sorunları yaşayabiliriz. Allah aşkına, durup dururken düzenimizi bozmayın. Fatih Bey, bizce en doğrusu, sizin Sayın Başbakan’ı Okyanus’u sahiplenmesi konusunda ikna etmeniz olur. Okyanus da ortada kalırsa, ‘Ayıp oluyor, koskoca Tayyip Bey, bir kediye bile sahip çıkamıyor. Demek bütün afrası tafrası kedilereymiş. Kasımpaşa raconuna sığar mı?’ denmez mi? Tayyip Bey, Cansu’dan sonra Okyanus’a da sahip çıkmazsa, kendisini bütün kediler olarak kara listeye alabiliriz. Kara listemize girmesini hiç önermeyiz. Zaten kedili karikatürü mahkum ettirmesini unutmuş değiliz. MİÇO ve MİSTİ.’

Günün Önemli Haberleri