Alparslan Türkeş demesi yetti!

Abone ol

Meclis'te tansiyon yükseldi.. Ömer Çelik ile MHP'liler kapıştı.. Çelik'in ağzından Türkeş kelimesinin çıkması bile ortamın gerilmesine yetti.

İNTERNETHABER- AK Parti milletvekili Ömer Çelik'in Bahçeli'yi hedef alan sözleri MHP'lileri ayaklandırdı..

Çelik ile DTP'liler arasında da atışma yaşandı.. Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinde Baydemir'in karşılamamasını hatırlatan Çelik'e Demirtaş da 2 yıl kendilerine randevu vermeyen Erdoğan'ı örnek gösterdi.

Mehmet Şandır ve Oktay Vural'ın sık sık itirazları nedeniyle Ömer Çelikin  konuşması yarıda kesildi. Çelik ile MHP'liler arasında abdest ve Mescid-i Aksa yaşandı..

Çelik konuşması sırasında dağa "Bu konular Meclis dışına taşarsa intifadadan başlar çocuklarla gelişir ayaklanmayla devam eder. İç çatışmayla iyi veya kötü şekillenir. Türkiye için yazık olur" dedi.

"MESCİD-İ AKSA'YI PROTESTO EDİN"

MHP'li vekillerin "Başbuğ'u anarken abdest al, yalan konuşma" şeklindeki sataşmasına Çelik, "Valla abdestten bahsettiğinize göre bir kere de Mescid-i Aksa'ya yapılanları protesto edin de görelim bakalım" diye cevap verdi.

İŞTE BAZI DİYALOGLAR

Çelik: Muhterem ecdadımıza ne deriz diye soru soruyorlar. Peki gelecek nesillere ne söyleyeceğiz?

MHP sıralarından: -PKK ile yaptığınız mutabakatı açıklayın

Çelik: PKK ile mutabakat yapan birini tanımak istiyorsanız, kapıdan çıkıcaksınız karşıda ayna var ona bakacaksınız. Orada gördüğünüz fotoğraf size gerçeği anlatır

DTP'li Demirtaş: İki yıl boyunca muhalefete randevu vermeyen Başbakan var mı?

Ömer Çelik: Çok güzel örnekler. Başka başbakanların ayağına Almanya'ya Fransa'ya giden belediye başkanları Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını karşılamama densizliğine düştüler. Onun ilini ziyaret ederken Başbakanı kabul etmeyip başka başbakanlar önünde el pençe duranları bu sözleri söyleme hakkı var mı?

Günün Önemli Haberleri