Alkolün yuvasını salladığı ünlü

Abone ol

Hangi ünlü alkol yüzünden boşandı? 30 senelik eşiyle iki yıl aradan sonra nasıl yeniden evlendi? Kim bu oyuncu?

Ekranların sevilen ismi Yalçın Menteş alkol yüzünden aynı yastığa baş koyduğu eşiyle boşandı.

Alkol yüzünden yuvası yıkılmıştı Menteş'in. Alkolizm tedavisi gören ünlü oyuncu 3 yıl aradan sonra 30 yıllık eski eşiyle bir araya geldi.

"Ben alkolizm hastasıyım" diyerek acı gerçeği itiraf etmekten çekinmiyor.. Şimdi yemini var içmemeye.. Show TV'de yayınlanan Pazar Sürprizi Menteş ailesinin bilinmeyen bu yönünü ekranlara getirdi

Lise yıllarında tanışmışlardı ikili.. Araya alkol girince beraberlik çatırdadı. Son yıllar iyice çekilmez olmuş, çünkü yuvalarını alkol zehirlemişti.. Menteş uzunca geçen hayatı şu kısa cümlelerle özetliyor:

"34 yıllık bir hayat arkadaşlığımız var. 1981 yılında evlendik, onun öncesinde flört ve nişanlılık vardı. Son 6 yılda alkol problemim olmaya başladı."

Şeker hastası Menteş alkol alınca ne hale geliyordu?

[PAGE]






Birhan hanım Menteş'in şeker hastalığına dikkat çekiyordu: "Yalçın şeker hastası olduğu için alkol olduğu zaman agresifleşiyordu. Kalp kırmalar başlamıştı. Ağız tartışmaları artmıştı."

[PAGE]




Evden çıkan Yalçın değil Birhan hanım olmuş. Birhan hanım o günleri bakın nasıl anlatıyor: "Hep ev arıyorum bulamıyorum dedi. Ayrılmamız şart, kopmamız lazımdı. Baktım o bulamayınca ben buldum Atilla ile ben çıktım.

[PAGE]





Ayrı kalmak iki tarafa da yaramış.. Menteş ayrı günleri şöyle dile getiriyor: "Çok da iyi oldu boşandığımız. Çünkü ayrılma süreci içinde daha akılcı düşünmeye başladım. Ayrı olmamıza rağmen hiç kopmadık. Çünkü bugün 18 yaşında oğlumuz var."

[PAGE]



20 yıldır birlikte. Yatarken zorluk çekiyordum kalkıyorum Yalçın yok. Bayağı aradım zorluk çektim. Davayı ben açtım ama çok pişman oldum. İlk zamanlar nefret ediyordum. Ama boşandığım eşime her gün yemek götürüyordum.

[PAGE]


İnsanın hayatta her şey başına her şey gelebilir. Ben alkolizm hastasıyım. İçmemem lazım. 25 Ekim 2006'dan beri ağzıma damla koymuyorum. Bundan sonra hayatıma alkolsüz olarak sürdürmeye karar verdim, içmiyorum.

Günün Önemli Haberleri