Alkollü sürücüler polisleri bezdirdi!

Abone ol

Ereğli'de alkol duvarını aşan sürücüler, polisleri resmen canından bezdirdi. Küfürler yağdıran sürücüler gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü 26 yaşındaki Ramazan Taşkıran ile yanındaki amcasının oğlu 27 yaşındaki Veysel Taşkıran, trafik ekiplerine zor anlar yaşattı. Polis aracını yumruklayan Ramazan Taşkıran ile polislere küfürler savuran Veysel Taşkıran gözaltına alındı.

Gece saat 01.40 sıralarında Müfü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerinde devriye gezen trafik ekibi, sürücüsü alkollü olduğu ihbarı yapılan 20 DC 588 plakalı kamyoneti durdurmak istedi.

Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, aracını yoldaki polislerin üzerine sürerek kaçtı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından ara sokaklara girerek izini kaybettirmek isteyen sürücü, çıkmaz sokağa girince yakalandı.

Polise, aracının frenleri tutmadığı için duramadığını söyleyen sürücü, yapılan alkol testinde 1.36 promil alkollü çıktı.

Polise küfür ve tehdit...

Ehliyetine el konulmasına ve ceza yazılmasına tepki gösteren sürücü, polis aracını yumrukladı. Bu sırada yanındaki amcasının oğlu Veysel Taşkıran da polislere küfür ve tehditler savurmaya başladı.

Veysel Taşkıran, ekip otosuna bindirmek isteyen polise de direndi. Bunun üzerine 2 polis memuru tarafından güçlükle ellerine kelepçe takılan Veysel ve Ramazan Taşkıran polis aracına bindirilerek gözaltına alındı.

Ramazan ve Veysel Taşkıran'ın 'Dur ikazına uymamak, alkollü araç kullanmak ve görevli memura hakaret' suçlarından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Günün Önemli Haberleri