Alkol koması değil kansermiş!

Abone ol

Harun Kolçak'ın alkol komasına girdiği ve bu yüzden sahneye çıkamadığı iddia edilmişti. Kolçak büyük sırrını itiraf etti.

Harun Kolçak'ın alkol komasına girdiği için önceki gece Silifke'nin Atakent beldesinde düzenlenen organizasyonda sahneye çıkamadığı iddia edilmişti.

Oyunun ekibinden yapılan açıklamada "Ekip olarak Silifke’ye doğru çıktığımızda Harun Kolçak’ın cumartesi gecesi sahne aldığı Bodrum Baraka barla sorun yaşadığı ve ardından sabaha kadar alkol aldığı için bize sahneye çıkamayacak halde olduğu bilgisi iletildi. Bu yüzden çok zor durumda kaldık" ifadesine yer verilmişti...

Bu iddialar karşısında Harun Kolçak ekibe katılmamasının nedenlerini açıkladı.

BEN PROSTAT KANSERİYİM

İşte Harun Kolçak’ın açıklaması..

Yaklaşık üç yıldır uyuşturucu ve alkol bağımlılığı üzerine topluma mesaj veren ’Evsiz Kediler Sokağı’ adlı oyunda istedikleri her zaman destekçi oldum. Hatta Babam Eşref Kolçak iki defa buna katıldı.. Ne yazık ki medyadan özellikle sakladığım bir konuyu paylaşmak zorundayım. Ben Prostat kanseriyim. Ve doktorlarım Bodrum’dan Ankara’ya orada beş saat beklemeden sonra Adana’ya ve oradan Silifke’ye yapacağım yolculuğu çekilecek MR yüzünden yasakladılar.

Bana 6 bin lira borcu olan ve Bodrum’da onlara sürpriz bağladığım iki gösteriyi ne yazık ki kaçıran, adımı kullanarak afişlerde adeta bir konser varmış gibi oyunu pazarlayan, adımı süreki kullanan bu tiyatro grubu ile artık hiç bir bağlantım olmadığını belirtiyorum.

Saygımla...
Harun Kolçak

Günün Önemli Haberleri