Ali Şenden Ulusoya sürpriz destek

Abone ol

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den koltuğu sallantıda olan Federasyon Başkanı Ulusoy'a sürpriz destek

The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilen futbol konulu toplantıda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli kulübe şike ile teşvik primi iddialarının yöneltildiği dönem için, Galatasaray ve Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın'a kırgın olduğunu belirterek, "Bir adamın ortaya çıkıp Fenerbahçe'ye yönelik iddialar ortaya attığı dönemde bir dizi telefon görüşmesi yaptım. Futbol Federasyonu Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı'nın yanında kulüp başkanları ile birlikte Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe Kulübü'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunmasını istedim. Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy bunu kabul etti. Ancak Canaydın, '1-2 ay bekleyelim' dedi. Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla aradığım Özhan Canaydın yanlış yaptı. Fair Play ödüllü başkan Özhan Canaydın kabul etmedi. Üzüldüm tabii. Eğer inanmıyorsan, bu adam şike yapar diye düşünüyorsan onu da söyle. Oysa Allah'ı var, Haluk Ulusoy, 'Ben başımı eğer giderim' demişti" diye konuştu.

"FENERBAHÇE UEFA KUPASI'NI ALACAK

"Fenerbahçe bir gün Yeşilköy'e Avrupa şampiyonu olarak inecek" sözlerinin hatırlatılması ve "Sanırım rüya gördünüz ve tersi çıktı. Galatasaray geldi Avrupa şampiyonu olarak oraya" sözleri üzerine Şen, "O sözleri, Fenerbahçe'nin deplasmanda Manchester United'ı 1-0 yendiği maçın ardından demiştim. Yarısı tuttu. 'Sarı' kısmı” dilerek espri yaparken, yine iddialı bir demeç vererek. “Fenerbahçe bu sene UEFA Şampiyonu olacak ve Glasgow'dan kupa ile gelecek. Buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

"HALUK ULUSOY KALMALI"

Futbol Federasyonu'nda yeniden genel kurula gidilmesinin gündeme gelmesiyle ilgili olarak Ali Şen, Haluk Ulusoy'un görevde kalmasını savundu.

"ZALAD'LA KONUŞTUM, ŞİKE YOK"

Galatasaray'ın 8-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştığı Ankaragücü maçıyla ilgili bir konuşmada araya giren Ali Şen, henüz 5 gün önce Belgrad'da adı şike iddialarıyla anılan kaleci Zalad'la yemek yediğini belirterek, "Şu an kendisi Partizan Kulübü'nde kaleci antrenörü. Sordum, böyle iddialar var ne kadar para aldın diye. Bana, '1 lira aldıysam burada öleyim. O gün 10 gol de yiyebilirdim çok kötü bir günümdü" dedi. Şüpheli maçlar dünyada çok. Asla böyle bir şey olmadığını Zalad kendisi anlattı bana" ifadesini kullandı.

Günün Önemli Haberleri