Alex sonunda isyan etti

Abone ol

Son haftalarda ortaya koyduğu futbolla yine alkışları toplamaya başlayan Brezilyalı yıldız futbolcu Alex’ten isyan.

Transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Brezilyalı yıldız, 'Fenerbahçe’den başka bir kulüple görüşmedim' açıklamasında bulundu.

‘Taraftar etkileniyor’
AZ Alkmaar maçında yuhalanınca morali bozulan ancak son haftalarda ortaya koyduğu futbolla yine alkışları toplamaya başlayan Fenerbahçe’nin yıldızı Alex’ten isyan.

Türkiye’ye geldiğinden bu yana bazı medya organlarında ağzından çıkmayan sözlerin yazıldığını ifade eden Sambacı, “Kaç kez toplantı yapıp söyledim ama kimse dinlemiyor. Bu da benim açımdan hiç iyi olmuyor. Çünkü taraftarlar bu yazılanlardan etkileniyor ve tepki gösteriyor” diye konuştu.

‘Maçları düşünüyorum’
Sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için gözlerin kendisine çevrildiğini vurgulayan Alex, “Transfer görüşmelerini menacerim Figer yürütüyor. Şu ana dek sadece Fenerbahçe ile görüştük. Başka hiçbir kulüple temasımız olmadı. Ben, tüm konsantremi kalan 9 maçımıza verdim. Bu yüzden de kimseyle görüşmeme kararı aldım. Taraftarımız şunu iyi bilsin ki, ben, herşeyimle Fenerbahçe için çalışıyorum. Ayrıca çocuğum hiçbir şekilde hasta olmadı” dedi.


Kaynak: Fanatik-Yusuf Dursun

Günün Önemli Haberleri