Alex Fenerbahçeyi terletecek

Abone ol

Alex Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Beşiktaş'tan teklif aldı mı? Merak edilen sorulara yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüple sözleşme için asıl görüşmelerin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını belirterek, ''Fenerbahçe'de kalmak için elimden geleni yapacağım, ama anlaşma olmazsa Türkiye'de veya başka bir yerde futbol hayatımı devam ettirmek zorundayım'' dedi.

Belek'te takımın kamp yaptığı otelde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alex, gazetelerde, ''Alex şu kadar istedi, kulüp şu kadar veriyor'' diye haberler yapıldığını belirterek, ''Transferimle ilgilenecek kişiler şu anda Avrupa'da. Önümüzdeki haftadan itibaren kulüple sözleşme imzalamam için asıl görüşmeler başlayacak'' dedi.

Alex, takımda kimin ne kadar ücret aldığıyla kesinlikle ilgilenmediğini vurgulayarak, ''Kimsenin ne kadar aldığını biliyorum, bilmek de istemiyorum. Takım arkadaşlarımın teknik direktörümün ne kadar aldığı beni ilgilendirmez. Benim için sadece kendi kontratım önemli. Kendi adıma görüşmelerimi yaparım'' diye konuştu.

''Beşiktaş'tan teklif aldın mı?'' şeklindeki soru üzerine Brezilyalı futbolcu, böyle bir teklif almadığını söyledi. Alex, ''Fenerbahçe ile anlaşamazsan Türkiye'de başka bir takımda oynar mısın?'' şeklindeki soru üzerine ise şunları söyledi: ''Fenerbahçe'de kalmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Fakat yollar tıkanır, Fenerbahçe ile anlaşma sağlanmazsa futbol hayatıma devam etmek zorundayım. Türkiye'de de olabilir başka bir yerde de olabilir, ama benim tercihim Fenerbahçe'dir. Burada kalmak için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe'den başka bir takım düşünmem, ancak sarı-lacivertli takımla anlaşamamam durumunda olur. Kendimi burada çok mutlu hissediyorum. Türkiye'ye geldikten sonra burada gördüklerim beni mutlu etti. 3. yılımda ve kulübümüzün 100. yılında şampiyonluk yaşamak istiyorum.''

Günün Önemli Haberleri