Albayrak sözünü tuttu

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Marcelinho'nun bonservisini cebinden ödedi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Nuri Albayrak, seçimde verdiği yıldız transfer sözünü Marcelinho ile yerine getirdiğini belirterek, Brezilyalı futbolcunun bonservisinin kendisi tarafından karşılanacağını söyledi.
Nuri Albayrak, her fırsatta verdikleri sözü tutacaklarını vurguladıklarını hatırlatarak, "Ama daha bitmedi. Trabzonspor için yapacak çok işimiz var. Trabzonspor, Trabzon'un bacasız fabrikasıdır. Bu şehrin en önemli değeridir. Bu büyük değerimizin zirveye taşınması için herkes elini taşın altına koymalı, büyük camiamız lafta değil, yürekten birleşmelidir. Yönetim kurulu olarak Trabzonspor için ne gerekiyorsa her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Camiamızın da bunu bilmesini istiyoruz. Bu takım başarılı olursa, hepimiz sevinir, mutlu oluruz, kentimiz de kazançlı çıkar." diye konuştu.

ALBAYRAK: "BİRLİKTE KARAR VERDİK"

Nuri Albayrak, hem kulübün hem de Fatih için şartlar oluştuğundan transfere yönetim kurulu olarak onay verdiklerini belirterek, "Fatih Tekke, Trabzonspor için tartışılamayacak bir değer. Fakat, hem kulübümüz hem de Fatih için şartlar oluştuğundan bu transfere yönetim kurulu olarak onay verdik" dedi.

Fatih Tekke ile İstanbul'da görüştüğünü vurgulayan Albayrak, "Bu görüşmede benden, istediği şartların oluştuğunu belirterek izin istedi. Biz de kulübümüze büyük emeği geçen kaptanımızın bu talebini olumlu karşıladık. Bu transfer hem Trabzonsporumuza hem de kaptanımıza hayırlı olsun. Fatih, bugüne kadar Trabzonspor'a çok şeyler verdi. Gelinen noktada Fatih karşısına çıkan bu fırsatı değerlendirirken de yine kulübüne olumlu yönde katkı sağlamıştır.

Kaptanımızın yeni takımında Trabzonspor'u ve Türk futbolunu çok iyi temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Kendisini, Fatih Tekke yapan Trabzonspor'un kapıları ona her zaman açıktır. Kaptanımızın Trabzonsporluluğu tartışılamayacağı gibi kulübümüzle yolları bir gün mutlaka yine kesişecektir." şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri