Akşamda Ecevit istifası

Abone ol

'Ecevit öldü' haberini veren Akşam gazetesinin DSP muhabiri Ercan Yavuz istifa etti

Akşam gazetesinde yanlış habere imza atan Ercan Yavuz istifa etti. Ercan Yavuz 'Ecevit öldü' şeklindeki habere imza atmıştı. Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut'un sahip çıkmasına rağmen Yavuz istifa etmeyi tercih etti.

KANAL 1'DE İSTİHBARAT ŞEFİ İSTİFA ETTİ
Kanal 1 televizyonunun İstihbarat Şefi İhsan Demir, kanal ile yollarını ayırdı. medyatava.net sitesinde yeralan habere göre, kanalın Haber Merkezi Müdürü Bülent Çöltekin ile anlaşmazlığa düştüğü öne sürülen İhsan Demir'in konuya bu şekilde bir çözüm bulduğu belirtildi. Yazılı ve sözlü basın çalışanlarının iyi tanıdığı İhsan Demir daha önce de Sabah Gazetesi İstihbarat Şefliği görevini yürütmüştü.

AKŞAM'DA BAYRAM YAŞLI GERİ DÖNDÜ
İstifası yönetim tarafından kabul edilmeyen Akşam Gazetesi İstihbarat Müdürü Bayram Yaşlı görevinin başına döndü. Yaşlı, "Akşam gazetesinin istihbarat müdürü yazıişleri toplantısında girdiği tartışma sonucu istifa etti" haberlerini yalanladı.Yaşlı yaşanan tartışmanın bütün gazetelerin yazıişlerinde yapılan tartışmalardan bir farkı olmadığını ve bu yüzden de istifa etmesinin söz konusu olmadığnıı belirtti. Bayram Yaşlı bazı internet sitelerinde şahsına ilişkin olarak "istifa etti" yakıştırmasının doğru olmadığını açıkladı. Yaşlı görevinin başında olduğunu yineleyerek Akşam gazetessinde iyi bir ekip ruhu yakaladığını ve çalışma arkadaşları ile birlikte daha iyi haberlere imza atmak için çalışacaklarını söyledi.
Bayram Yaşlı medya sitelerinde şahsına ve diğer çalışan meslektaşlarına ilişkin olarak çıkan haberlerin de kaynağına sorularak gündeme getirilmesinin doğru bir tavır olacağını söyledi.

Günün Önemli Haberleri