AKP kapatılırsa giderim

Abone ol

Cemil İpekçi'nin canına tak etti. Kapatma davası işlerini bozdu. Ünlü modacı, AK Parti kapatılırsa sert bir tepki gösterecek.

Cemil İpekçi'ye bir dokun bin ah işit. Türban çıkışıyla gündeme gelen kalan ünlü modacıyı AK Parti'ye açılan kapatma davası üzdü.

Kapatma davasının açılmasından sonra işleri bozulan İpekçi'nin partinin kapatılması halinde göstereceği tepki bir ilk olacak.

İpekçi Bodrum'a yerleşmeyi hatta oradan da Hindistan'a göç etmeyi düşünüyor.

Sabah'tan Öner Öngün'ün haberine göre İpekçi, "Artık gücüm kalmadı" diyor.

Daha öncede AK Parti'ye sempati duyduğunu söyleyen İpekçi, kapatma davası hakkında "Ekonomik açıdan Türkiye'ye çok zarar verir. Artık krizlerle uğraşacak gücüm kalmadı. Bütün işlerim kapatma davası yüzünden iptal oldu. AK Parti kapatılırsa Bodrum'a yerleşirim. Hindistan'a gider, orada yaşarım" dedi.

8 yıllık sevgilisinden ayrıldı

Sekiz yıllık sevgilisi Bekir Coşar ile ilişkisinin bitmesi hakkında yorum yapmak istemeyen İpekçi, "Evet ayrıldık. Ama Bekir iyi bir insandır. Hatta böyle bir ilişkinin arkasında duracak kadar mert biri. Bu ilişkiyi göz önünde yaşamak yürek ister" dedi.

Sevdim mi enayi gibi severim

Ayrılığın ardından kendisini kötü hissetmediğini söyleyen İpekci, "Yaz ayrılıkları çok güzel olur. Ben sürekli sevmem. Ben sevdim mi enayi gibi severim. Kışın ayrılsam bunalıma girebilirdim ama yaz olması benim için muhteşem oldu. Zaten yeni damat olduğunda basın bilmeyecek. Artık yakalanmayacağım" dedi.
Günün Önemli Haberleri