Akgün asker uğurladı

Abone ol

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 8671 gençlerin asker uğurlamasına katıldı.

86/1 tertip gençlerin asker uğurlamasında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,asker ocağını hayat üniversitesi’ne benzeterek gençlere askerde komutanlarından çok şey öğrenmelerini tavsiye etti.

İlköğretimden üniversiteye kadar eğitim adına insanların çok şey öğrendiğini,fakat çok şey bilen kişilerin bile vatani görevini yaparken asker ocağından birçok şey öğrendiğine değinen Başkan Akgün; “ Öncelikle Asker ocağında sabırlı olmayı, ailenizin ve vatanımızın kıymetini öğreneceksiniz.Öyle sıradan bir görev yapmak için oraya gitmiyorsunuz.Sizler Vatan hudutlarını beklerken, bir yandan ibadet etmiş diğer yandan ailenizin

ve milletimizin namusunu beklemiş olacaksınız ” dedi.

Büyükçekmece’de ikamet eden 60 kadar genç Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret ederek helallik aldılar. Askere gitmeden önce son gecelerinde eğlence düzenlemek isteyen gençler Başkan Akgün’den de yer talep ettiler. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de Büyükçekmece’de oturan ve askere gidecek olan gençlerle gurur duyduğunu belirterek “ Her Türk evladı gibi bu gençlerimizde vatani görevlerini yapmak için asker oluyorlar. Asker ocağına göndereceğimiz bu gençlerimizle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Başkan Akgün askere gidecek gençlerin son gecelerinde eğlenmeleri için gece düzenleyeceklerini belirtti.

Günün Önemli Haberleri