AK Partili vekilden Arapkir'e yatırım sözü

Abone ol

Ak Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya ziyaretinde Arapkir'e yatırım sözü verdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Arapgir ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Ölmeztoprak`ın ilçe ziyaretine, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AK Parti Arapgir ilçe başkanı Mehmet Tümer, il genel meclis üyesi Yusuf Bayrak ve Battal Tuncal katıldı.

Milletvekili Ölmeztoprak ve beraberindekiler, ilçeye yeni atanan Arapgir Kaymakamı Ercan Turan ile Belediyeyi ziyaret etti.

Ölmeztoprak burada yaptığı konuşmada, ilçedeki tarihi Millet Han`ın restorasyonun büyük oranda tamamlandığı ve çevre düzenlemesi, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında bu yıl için 235 bin TL ödenek ayrıldığını bildirip, kışın muhafazası gereken çatı ve üst kısımları, yani kapanması gereken yerlerinin bitirildiğini aktardı.

Arapgir - Erzincan Kemaliye-İliç arasındaki 96 kilometrelik yolunda yatırım programına alındığını ifade eden Ölmeztoprak, proje tutarının 35 milyon 750 bin TL olduğunu ve 3 yıllık süre dahilinde bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

"Elinizi vicdanınıza koyun"

Milletvekili Ölmeztoprak, belediye salonunda muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda referandum hakkında özetle şunları söyledi:

"12 Eylül 2010'da halk sandıkta konuşacaktır. Biz çocuklarımızın geleceğini düşünmeliyiz. Hayır oyu bu ülkeye yapılacak en büyük haksızlıktır. Boykotu düşünenler ise bir kez daha düşünmelidir. Elini vicdanlarına koymalıdır. Vicdan yalan söylemez. Bu referandum bir parti ve partiler meselesi değildir. Bugün bu parti var yarın başkası olur. Bir gelecek meselesidir. Daha huzurlu, daha demokratik hak ve özgürlükleri içine alacak bir meseledir ve güzellikler getirecektir."



Günün Önemli Haberleri