AK Partide keçi muhabbeti

Abone ol

"Gizli" konuları konuşmak için medyayı dışarı çıkardılar. Ortaya çıktı içerde tam bir geyik pardon keçi muhabbeti dönmüş.



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- AK Parti’nin Grup toplantısının kapalı bölümünde, keçi muhabbeti yaşandı. Başbakan Erdoğan’ın açık bölümdeki konuşması tamamlandıktan sonra, ‘önemli ve gizli konuları konuşmak için yapılan’ kapalı bölüme geçildi. Bu bölümde, ‘keçi muhabbeti’ başladı.

Kuraklık ve hayvancılık ile ilgili genel değerlendirmeler yapılırken, özellikle Konya’nın koyun sayısında azalmaya dikkat çeken Konya milletvekilleri; doğada çok sayıda yabani koyun ve keçi oluşmaya başladığına da işaret ettiler.


FİDELERİ YİYORLAR
Bu sırada Başbakan Erdoğan, yabani keçilerin ormanlar için önemli ve yararlı olduğunu söyledi. Ancak bu sözler üzerine bazı milletvekilleri, yabani keçilerin genç fideleri yediklerini ve ormanlara büyük zarar verdikleri yönünde ‘ilkokullarda öğretilen’ bilgileri ileri sürdüler.

BAŞBAKAN KEÇİCİ
Başbakan Erdoğan ise, çok yakın bir zamanda bir uzman profesörün; keçilerin ormanlar için yararlı olduğunu, patika yollar açarak, bir yangın halinde ulaşımı kolaylaştırdıkları, ağaçların yere sarkan dal ve yapraklarını yedikleri için, yangın olasılığını azalttıkları yönündeki bilgilerini aktardı.

Ancak, grupta keçilerin yangınlar için yararlı mı zararlı mı olduğuna ilişkin bir neticeye varılmadı. Grup ikiye ayrıldı. Bazı milletvekilleri keçi yanlısı, bazıları ise keçi karşıtı oldu. Keçi muhabbetinin sonucunda keçi popülasyonunun akıbetine ilişkin bir karar alınmadı.

Günün Önemli Haberleri