AK Parti topu valiliğe attı

Abone ol

AK Parti, adeta mitinge dönüşen açılışta, Işın Karaca'ya ait izinsiz çalınan şarkının partinin tercihi olmadığını açıkladı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Erzurum’daki toplu açılış töreninde konuklara dinletilen müzikler ve bu müziklerin içerdiği sözlerin, AK Parti’nin tercihi ya da yönlendirmesiyle olmadığını bildirdi.

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Mayıs 2007 Cumartesi günü Erzurum’da yapılan toplu açılış programıyla ilgili olarak program süresince kullanılan müzikler ve bu müziklerin içerdiği sözlerle ilgili AK Parti’yi itham eden haber ve yorumların bazı gazete ve internet sitelerinde yer almasını üzüntüyle karşıladıklarını kaydetti.

Erzurum Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninin, AK Parti tarafından düzenlenen ve yürütülen bir program olmadığını belirten Kılıç, şunları ifade etti:

"Toplu açılış töreni, resmi bir program olarak Erzurum Valiliği başta olmak üzere kamu kurumları tarafından organize edilmiş ve yürütülmüştür.

Söz konusu programda konuklara dinletilen müzikler ve bu müziklerin içerdiği sözler, AK Parti’nin tercihi ya da yönlendirmesiyle olmamıştır.

Günün Önemli Haberleri