AK Parti Şeneri izliyor...

Abone ol

AK Parti yönetimi, Abdüllatif Şener’i yakın takibe aldı… Nedeni de son dönemdeki çıkışları ve parti kuracağı iddiaları.



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA/ 22 Temmuz Seçimlerinde milletvekili adayı olmayan ve parti yönetiminden de ayrılmayan Abdüllatif Şener, AK Parti yönetimince yakın takibe alındı.

MYK'DA TARTIŞILDI
Dün yapılan AK Parti MYK toplantısında; Abdüllatif Şener’in son dönemde yaptığı çıkışlar ve yeni parti kuruluşu için yaptığı çalışmalar gündeme geldi. Toplantıda Şener’in her ilde ekip kurduğu, taban yoklaması yaptığı, yaptığı açıklamalar ile zaman zaman AK Parti yönetimi ve parti politikaları ile aykırı düştüğü yolunda değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi.

ŞİMDİLİK DİSİPLİN YOK
Şener’in Disiplin Kurulu’na sevk edilip edilmemesi konusu gündeme geldi. Ancak, bu aşamada somut bir suçlama olmadığı ve alınacak bu tür bir kararın, kamuoyuna anlatılmasının güç olacağı sonucuna varıldı. Bu nedenle Disiplin’e sevk işlemi yapılmadı.

TAKİBE ALINDI

Ancak, Şener’in bundan sonraki icraat ve açıklamalarının yakından takip edilmesi ve parti politikaları ile ters düştüğü konuların belgelenmesi, yeni bir parti kurma ve AK Parti’nin altını oyma gibi bir girişimin hazırlı olup olmadığının resmen tespitinin yapılması kararlaştırıldı. Şener, yakından takip edilecek ve böyle bir durum tespit edildiğinde yeniden MYK’nın gündeminde tartışılacak. Ve gerekirse Disiplin Kurulu’na sevk edilecek.


Günün Önemli Haberleri