Aile hasreti bebek kaçırttı

Abone ol

İngiliz kadın, 'bir aile' istediği için dün Yunanistan'da bir kız bebeği kaçırdığını itiraf etti

Yunanlı yetkililer, Marie Golby (41) isimli kadını, 3. kişilere satmak maksadıyla bebeği Romanyalı bir gençten çalmakla suçluyor. Golby, bir bebeğe sahip olmak veya satmak amacıyla kaçırmaktan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

Golby'nin Yunanlı savcıya verdiği ifadesinde, Yunanlı erkek arkadaşıyla tatil adası Kefalonia'da bir aile hayatı başlatabilmek amacıyla bebeği kaçırdığını iddia ettiği bildirildi. Ancak, savcı bu savunmayı reddetti ve İngiliz kadının dava boyunca tutuklanması emrini verdi.

Daha önce 3 kez evlenen Golby'nin bir yıl önce bir tatil sırasında taverna çalıştıran Yunanlı 24 yaşındaki Giorges Manentis ile tanıştıktan sonra Kefalonia'ya yerleştiği bildirildi. 17 yaşından beri kısır olduğunu söyleyen İngiliz kadın, hamile olduğu görüntüsü verdiğini ve doğum yapacağını söyleyerek, eylül ayında İngiltere'ye gittiğini ve geçen hafta kaçırdığı bebekle Yunanistan'a döndüğünü ifade etti.

Yunanistan polisi, İngiliz kadının bebeğin annesi 16 yaşındaki Romanyalı Roman ile Atina'da görüştüğünü ve bebeği 9 bin 500 İngiliz pounda satın almak için pazarlık yaptığını düşünüyor. Ancak, bebeğin annesi bebek için alışveriş yaparken, Golby'nin bebeği çaldığına inanılıyor.

İngiliz kadının bebeği Kafalonia'ya getirdiği, Yunanlı sevgilisinin bebeği kabul etmemesi üzerine yerel bir hastaneye götürerek teslim etmek istediği ancak tutuklandığı bildirildi.

Günün Önemli Haberleri