Ahmet Şahbaz kararı Twitter'ı salladı!

Abone ol

Ethem Sarısülük davasında polis memuru Ahmet Şahbaz'ın tutuklanma talebi mahkemece reddedilince Twitter yıkıldı!

İNTENETHABER ÖZEL İÇERİK- Gezi Olayları sırasında hayatını kaybeden Ertem Sarısülük'ün davasında 2. duruşma bugündü. Mahkeme sanık polis memuru Ahmet Şahbaz'ın tutuklanma talebini reddedince Twitter'dan isyan patladı. 

Mahkemenin Ahmet Şahbaz ile ilgili kararının ardından bu karara itiraz edenler Twitter'da tepkilerini orta koydu. Ahmet Şahbaz ismi kısa sürede TT listesine çıktı.

İşte Ahmet Şahbaz kararı için yapılan yorumlar:



zPs ‏@zpervin11 dk

Ahmet Şahbaz için istenen tutuklama kararı iptal edildi savunması da telekomünikasyon sistemi aracıyla alınacak. #EthemSeniCagiriyor

Beşiktaş Şereftir ‏@sptrzm11 dk

"O kadar askeri kaçma şüphesi olmadığı halde hapiste tutup Ahmet ŞAHBAZ ın kaçma şüphesi olmadığı için tutuklanmamasına karar veriliyor"

Ayşe Eşkıyabaşgan ‏@noodleistheword16 dk

Ahmet Şahbaz, Ethem Sarısülük'ün katili. Kaçma şüphesi yok ama sürekli kaçırılıyor. Destan yazdınız, bunu da unutmayacağım. Sen de unutma.

HandE GencgüveN ‏@handegencguven17 dk

Bu ülkede adam öldürmek artık suc değil öğrenmiştik kanıtladık ahmet şahbaz tutuksuz yargılanır devletimin askeri ömür boyu mahkum olur !

Barış Terkoğlu ‏@baristerkoglu32 dk

Ahmet Şahbaz kamu görevlisiydi de Silivri'de tutuklananlar neydi? Ahmet Şahbaz kaçmayacak da tutukladığınız binlerce insan neden kaçacak?

Aykut Erdoğdu ‏@aykuterdogdu35 dk

Ahmet Şahbaz tutuklanmıyor... Mahkemeye gelmiyor... Gelmeyecek... Video konferans yöntemiyle ifade verecek... 2 maaş ikramiye alacak...

Günün Önemli Haberleri