Ahmet Hakan aşk mı yaşıyor?

Abone ol

Ahmet Hakan ve Nilüfer önceki gün gözlerden uzak bir restoranda baş başa yemek yedi!.

'Tarafsız Bölge' adlı televizyon programını sunan gazeteci-yazar Ahmet Hakan, geçtiğimiz şubat ayında ünlü şarkıcı Nilüfer'i programına konuk etmişti. Bu programdan bir ay sonra ise Hakan, Nilüfer'in konserini izleyenler arasındaydı. Konserden çok etkilenen Hakan, birkaç gün sonra gazetedeki köşesinde duygularını şöyle dile getirmişti:

NASIL DA DEVLEŞTİ...

"Nilüfer konserindeydim. Hıncal Uluç kıvamında bir yazar olsam konuya şöyle dalardım: Lütfi Kırdar'ın sahnesinde o minicik Nilüfer nasıl da devleşti. Nasıl da avucunun içine alıverdi hepimizi. Nasıl da sarsılmaz bir bağ oluştu Nilüfer ile aramızda... İşte müziğin gücü derim, başka bir şey demem. Tam yarım sayfa aynı coşku ve tempoyla yazardım. Ve fakat... Ben bir acemiyim. Benim gibi birinden usta işi bir konser yazısı beklenebilir mi? Gittik, güçlü bir sesten acayip güzel şarkılar dinledik, mest olduk ve evimize döndük dışında ne yazabilirim ki?"

MERAK UYANDIRDI

Bu yazıdan sonra iki ünlü üç hafta önce Nişantaşı'nda bir kafede karşılaştı ve bir yemekte buluşup, sohbet etmek üzere sözleşti. O buluşma da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Bir restoranda buluşan Nilüfer ile Ahmet Hakan'ın bu yakınlığı tabii ki merak uyandırdı. Nilüfer ise bu buluşmanın altında özel bir anlam aranmaması gerektiğini söyledi.


(Günaydın)



Günün Önemli Haberleri