Ağaya ter döktüren kadın kim?

Abone ol

Halis Ağa sert kayaya çarptı. Karşısındaki bu kadın öyle çetin ceviz çıktı ki Ağa ikna etmek için dil döktüyse de ikna edemedi

 

Halis Ağa dil döktü, ter döktü ama işe yaramadı... Sert kayaya çarpmıştı... Karşısındaki kadın görevli TMSF'nin avukatı Özlem Şengelen'di.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'nun, borçlarının tasfiyesi için imzalanan protokol hükümlerini yerine getirmediği gerekçesiyle Halis Toprak'ın tüm şirketlerine el koyma işlemi Halis Ağa'yı şoka soktu... El koyma işlemi o kadar hızlı oldu ki Halis Toprak, Sakarya'daki ilaç fabrikasından çıkarken cipi bile altından alındı.

Hiç değilse cipinden olmamak için dil döken Halis Ağa, sert kayaya çarptı... Halis Toprak sonunda Avukat Özlem Şengelen tarafından mat edildi.

KEŞKE BÜTÜN ÇALIŞANLARIM SENİN GİBİ OLSA...

Genç eşi ve kayınvalidesi ile İstanbul'a gelmeye hazırlanan Halis Ağa, kısa bir şokun ardından minibüs buldurdu. Ama TMSF'nin avukatı, Halis Ağa'nın fabrikaya ilaç servisi yapan minibüse de binemeyeceğini söyledi.

İşadamı Toprak ile TMSF'nin avukatı arasında oldukça çetin geçen tartışmalar sonrası minibüs parası ödenmek kaydıyla Halis Ağa'ya kiralandı. Avukat Özlem Şengelen'i minibüse binme konusunda ikna etmekte zorlanan Halis Ağa, ''Keşke bütün çalışanların senin gibi işine sadık olsa. Takdir ediyorum senin çalışmanı'' dedi.

Günün Önemli Haberleri